- 2 Temmuz 2011
- 132.977
- 55.776
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atlattığı kazadan bahsetmiyorsundur umarım.. ?şerefsiz hırsızın birisin ribery, Allah b... v... di zaten.
atlattığı kazadan bahsetmiyorsundur umarım.. ?
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
Ne yüzünden ayrıldın o zaman da biz Canaydın'a haksızlık ettik. Adam kanser oldu üzüntüden. Başkanlığı tartışılsa da adamlığı tartisilmayacak bir adamdi Canaydın.
"sadece geç bir ödemeden dolayı ayrılmadım, 4 ay para alamadım, bu şartlar altında devam edemezdim"
Adam geç bir ödemeden değil, geç bir çok ödemeden dolayı ayrıldığını söylemiş..
Ayrıca Sneijder'e "kaç kurtar kendini" diyor bazen taraftar.. bu kaçıp kendini kurtaran versiyonu..
Canaydın adamdır ama Ribery konusunda yanlışı büyük.. (videoda da zaten parası aylarca ödenmediği için ayrıldığını belirtmiş..)
Ayrıca nerdeyse 10 yıllık videoyu yeni gibi ne diye gündeme getiriyoruz anlamadım..
Ben de izledim şimdi evet dediğin gibi, başlık yanıltıcı olmuş.
Ama yine de Ribery gibi zaten çok düşük paralar kazanan bir adamın ödemesi geciktiği için gitmesinden ziyade kariyeri için gittiği daha gerçekçi değil mi?
Ödesek de gitmek istiyorum der 3-4 Milyon Euro'ya giderdi o dönem.
Bu adam kabul etmek istemesek de Marsilya'da asıl çıkış yaptı. Burada 6 ay Hagi doğru düzgün oynatmadı, oynadığı maçlarda çok hızlı ve o dönem kadroda kalite düşük olduğu için çölde vaha gibi geldi ama skora etki etmeyi, olgun oynamayı Fransa'da öğrendi bu adam.
Bizde kalsa hiç bir zaman o seviye topçusu olamazdı. Olurdu belki ama 24 yaşında değil 28'inde.
Gittikten sonra şu cümleyi sarfetmişti: ''Türkiye' de rakip futbolcular adeta beni sakatlamak için çıkıyorlardı sahaya ve yapılan en sert hareketleri bile hakemler görmezden geliyordu''...
Hele üst üste oynanan Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında topuğuna-bileğine-kasığına jilet gibi kayarak taban girmelere faul bile vermeyen sözde hakemler aklıma gelince tüm kızgınlığıma rağmen, ''Bu adamı burada sağlam bırakmazlar, kaçıp kurtulması hayrına olur'' dediğimi hatırlayıp hak vermiştim kendisine...
Burada kalmış olsa en fazla 3-5 milyonluk bir transferle gönderebilirdik, tabi burdaki kasaplardan kendisini kurtarabilmesi halinde!...
Ne yüzünden ayrıldın o zaman da biz Canaydın'a haksızlık ettik. Adam kanser oldu üzüntüden. Başkanlığı tartışılsa da adamlığı tartisilmayacak bir adamdi Canaydın.
Bakın araştırın internetde videolarda.. para yok pul yok klüpte ..taraftar yıldız da yıldız diye inlerken..
Yazık sağdan soldan sıcak para istemiş.. hatta Ünal Aysal veriyor o paranın bi kısmını da..
İnsanın yüreğini burkan o olay gerçekleşti o sıralar da.. Lincoln transferinin bitrildiği bi açılışta Özhan başkanımıza söyleniyor o da müjdeyi veriyordu..
Açın videoyu bi izleyin .. yüzündeki o mahçup ifadeye bi bakın.. yıldız transferinden çılgına dönmüş taraftarı bi nebze olsun mutlu etmeyi başarmıştı.. ama yüzündeki o masum mutluluk ifadesini ben hayat da unutamayacam..