Franck Ribery: "Geç bir ödeme yüzünden ayrılmadım, Galatasaray'a dua ediyorum"

Sakatliklardan bahsediyor gibi.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumartesi stad da bu herifi oyuna girerken görünce bir anlik hüzünlendim bu yetmezmis gibi sonra bir de gol atti :38573:

Bu adamı kimse sevmiyor Fransız bile değil bu zaten çıkacak vatandaşlıktan alman olacakmış. Çingene bunlar ispanya göçmenleri

Envoyé de mon Sony Z3

Ne yüzünden ayrıldın o zaman da biz Canaydın'a haksızlık ettik. Adam kanser oldu üzüntüden. Başkanlığı tartışılsa da adamlığı tartisilmayacak bir adamdi Canaydın.

Ne top oynuyordu burda be

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gitmekle en iyisini yaptı şu an Galatasaray da oynasaydı Ribery olamazdı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yüzünden ayrıldın o zaman da biz Canaydın'a haksızlık ettik. Adam kanser oldu üzüntüden. Başkanlığı tartışılsa da adamlığı tartisilmayacak bir adamdi Canaydın.

"sadece geç bir ödemeden dolayı ayrılmadım, 4 ay para alamadım, bu şartlar altında devam edemezdim"

Adam geç bir ödemeden değil, geç bir çok ödemeden dolayı ayrıldığını söylemiş..

Ayrıca Sneijder'e "kaç kurtar kendini" diyor bazen taraftar.. bu kaçıp kendini kurtaran versiyonu..

Canaydın adamdır ama Ribery konusunda yanlışı büyük.. (videoda da zaten parası aylarca ödenmediği için ayrıldığını belirtmiş..)

Ayrıca nerdeyse 10 yıllık videoyu yeni gibi ne diye gündeme getiriyoruz anlamadım..

"sadece geç bir ödemeden dolayı ayrılmadım, 4 ay para alamadım, bu şartlar altında devam edemezdim"

Adam geç bir ödemeden değil, geç bir çok ödemeden dolayı ayrıldığını söylemiş..

Ayrıca Sneijder'e "kaç kurtar kendini" diyor bazen taraftar.. bu kaçıp kendini kurtaran versiyonu..

Canaydın adamdır ama Ribery konusunda yanlışı büyük.. (videoda da zaten parası aylarca ödenmediği için ayrıldığını belirtmiş..)

Ayrıca nerdeyse 10 yıllık videoyu yeni gibi ne diye gündeme getiriyoruz anlamadım..

Ben de izledim şimdi evet dediğin gibi, başlık yanıltıcı olmuş.

Ama yine de Ribery gibi zaten çok düşük paralar kazanan bir adamın ödemesi geciktiği için gitmesinden ziyade kariyeri için gittiği daha gerçekçi değil mi?

Ödesek de gitmek istiyorum der 3-4 Milyon Euro'ya giderdi o dönem.

Bu adam kabul etmek istemesek de Marsilya'da asıl çıkış yaptı. Burada 6 ay Hagi doğru düzgün oynatmadı, oynadığı maçlarda çok hızlı ve o dönem kadroda kalite düşük olduğu için çölde vaha gibi geldi ama skora etki etmeyi, olgun oynamayı Fransa'da öğrendi bu adam.

Bizde kalsa hiç bir zaman o seviye topçusu olamazdı. Olurdu belki ama 24 yaşında değil 28'inde.

Ben de izledim şimdi evet dediğin gibi, başlık yanıltıcı olmuş.

Ama yine de Ribery gibi zaten çok düşük paralar kazanan bir adamın ödemesi geciktiği için gitmesinden ziyade kariyeri için gittiği daha gerçekçi değil mi?

Ödesek de gitmek istiyorum der 3-4 Milyon Euro'ya giderdi o dönem.

Bu adam kabul etmek istemesek de Marsilya'da asıl çıkış yaptı. Burada 6 ay Hagi doğru düzgün oynatmadı, oynadığı maçlarda çok hızlı ve o dönem kadroda kalite düşük olduğu için çölde vaha gibi geldi ama skora etki etmeyi, olgun oynamayı Fransa'da öğrendi bu adam.

Bizde kalsa hiç bir zaman o seviye topçusu olamazdı. Olurdu belki ama 24 yaşında değil 28'inde.

Bizde tabi ki daha zor farkedilirdi çünkü ligimiz (heleki o dönemde) Avrupa'da hiç takip edilmiyordu..

Ama Ribery daha bizdeyken bile çok yüksek seviyedeydi.. 5-1 kazandığımız fener kupa maçından Ribery'yi çıkarsan büyük ihtimal kaybederdik.. o derece maça etki eden bir adamdı..

Ha bir de çok yıldız geldi geçti ama 5-1 lik fener galibiyetini sadece Ribery zamanında gördük.. bu tesadüf mü sence :)

fener de bizi 6-0 yendiğinde kadrolarında ortega gibi bi topçu vardı.. o da kısa oynadı türkiye'de ama yeteneği tartışılmayacak bir adamdı.. o maçtan da ortega'yı çıkar, kazanabilirdik bile..

iki maçtan da x-faktör olan oyuncuları çıkarsan sonuç dramatik şekilde değişebilirdi..

Gittikten sonra şu cümleyi sarfetmişti: ''Türkiye' de rakip futbolcular adeta beni sakatlamak için çıkıyorlardı sahaya ve yapılan en sert hareketleri bile hakemler görmezden geliyordu''...

Hele üst üste oynanan Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında topuğuna-bileğine-kasığına jilet gibi kayarak taban girmelere faul bile vermeyen sözde hakemler aklıma gelince tüm kızgınlığıma rağmen, ''Bu adamı burada sağlam bırakmazlar, kaçıp kurtulması hayrına olur'' dediğimi hatırlayıp hak vermiştim kendisine...

Burada kalmış olsa en fazla 3-5 milyonluk bir transferle gönderebilirdik, tabi burdaki kasaplardan kendisini kurtarabilmesi halinde!...

Gittikten sonra şu cümleyi sarfetmişti: ''Türkiye' de rakip futbolcular adeta beni sakatlamak için çıkıyorlardı sahaya ve yapılan en sert hareketleri bile hakemler görmezden geliyordu''...

Hele üst üste oynanan Trabzonspor ve Gençlerbirliği maçlarında topuğuna-bileğine-kasığına jilet gibi kayarak taban girmelere faul bile vermeyen sözde hakemler aklıma gelince tüm kızgınlığıma rağmen, ''Bu adamı burada sağlam bırakmazlar, kaçıp kurtulması hayrına olur'' dediğimi hatırlayıp hak vermiştim kendisine...

Burada kalmış olsa en fazla 3-5 milyonluk bir transferle gönderebilirdik, tabi burdaki kasaplardan kendisini kurtarabilmesi halinde!...

Sadece erken gitti yoksa gitmesi doğruydu yarım sezon oynadı kaçtı

Ahh ribery ah Canaydın başkanın hesabını veremezsin sen daha

Bakın araştırın internetde videolarda.. para yok pul yok klüpte ..taraftar yıldız da yıldız diye inlerken..

Yazık sağdan soldan sıcak para istemiş.. hatta Ünal Aysal veriyor o paranın bi kısmını da..

İnsanın yüreğini burkan o olay gerçekleşti o sıralar da.. Lincoln transferinin bitrildiği bi açılışta Özhan başkanımıza söyleniyor o da müjdeyi veriyordu..

Açın videoyu bi izleyin .. yüzündeki o mahçup ifadeye bi bakın.. yıldız transferinden çılgına dönmüş taraftarı bi nebze olsun mutlu etmeyi başarmıştı.. ama yüzündeki o masum mutluluk ifadesini ben hayat da unutamayacam..

Bakın araştırın internetde videolarda.. para yok pul yok klüpte ..taraftar yıldız da yıldız diye inlerken..

Yazık sağdan soldan sıcak para istemiş.. hatta Ünal Aysal veriyor o paranın bi kısmını da..

İnsanın yüreğini burkan o olay gerçekleşti o sıralar da.. Lincoln transferinin bitrildiği bi açılışta Özhan başkanımıza söyleniyor o da müjdeyi veriyordu..

Açın videoyu bi izleyin .. yüzündeki o mahçup ifadeye bi bakın.. yıldız transferinden çılgına dönmüş taraftarı bi nebze olsun mutlu etmeyi başarmıştı.. ama yüzündeki o masum mutluluk ifadesini ben hayat da unutamayacam..

Ntv'de canlı izledim ben o zaman o anı.

Ntv Spor falan yoktu. Geldiğini açıkladığında sevinçten uçmuştum. Canaydın'ın surat ifadesini de hiç unutamadım. Avrupa'nın en büyük oyun kurucusu Galatasaray'da demişti. Abartmıştı tabi ama adam resmen çocuk gibi seviniyordu orada.

Canaydın'a gidene kadar tek laf etmemek lazım diye düşündüğüm andı o an. Kulüp cidden berbat durumda idi.

Geri
Üst Alt