Frank Lampard Resmen Manchester City'de

Chelsea sözleşmesini uzatma teklifini reddetti ise şaşılacak bir durum göremiyorum.

Intikamdan ziyade adam boyle bir teklifi neden reddetsin City de dunyanin sayili takimlarindan su an, bos duracagina hem iyi bir takimda oynayacak, hem de para kazanacak. Ayrica Chelsea ve City ne zamandan beri ezeli rakip ki, ben mi bilmiyorum yoksa?

Gesendet von meinem LG G3

2'sinin de başa oynaması dışında hiçbir rekabetleri yok.

Pellegrini lazim olan her macta oynatirim demis, Chelsea falan dinlemem diyor..

Man City ve Chelsea tabii ki ezeli rakip değiller ama Roma taraftarları için Totti neyse Chelsea taraftarları için de Lampard odur diye düşünüyorum . Lampard ile Totti tabii ki kıyaslanamaz çünkü Totti daha önce hiçbir takımın formasını giymedi Roma'dan başka belki de sonra da giymeyecektir . Lampard da daha önce West Ham'da oynadı ama Lampard'ı Lampard yapan Chelsea'dir . Totti'nin Roma'dan ayrılıp bir Catania'ya gitmesi , Palermo'ya gitmesi nasıl olmaz ise Lampard için de öyledir en azından bana öyle geliyor . Ben Lampard olayını biraz Fatih Terim mevzusuna bağlayacağım . Mesela Fatih Terim Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra intikam için mi para için mi tff ile anlaştı bilinmez ama bir efsane gibi davranıp hayır diyerek başka takımlarla da anlaşabilirdi . İtalya'da mesela iyi kötü bir takım bulabilirdi . Ama yapmadı . Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır biraz karmaşık oldu ama :)

İyi yapmış

tapatalk

Çok lazım mıydı City'e bilmiyorum. Benim kafamda ki 11'de biryere koyamıyorum. Tabi Pellegrini koyabildiği için bu transfer gerçekleşmiş ama bilmiyorum. Hem gereksiz hem Lampard'ın efsane statüsünü yerle bir eden bir hareket.

chelsea'in efsanesi olarak kalabilirdi futbolu biraktikten sonra artik hicbirseysin lampard

Lampard yapmamaliydi bunu. Ocak ayına kadar futbol oynamak istemesi dogal, hazirda tutmalı kendisini, ama bunu City den baska bir takimla da yapabilirdi.

chelsea taraftarı bundan sonra lampard diye seslense yeridir.

Paranın peşindeymişsin sende Lampard be , harbiden Emreden farkın yokmuş seninde umarım çapraz bağların kopar umarım aşil tendonuna david luiz basar

saçmalık onca sene oyna efsane ol hayatının son futbol senesinde 3 4 ay için efsaneliğini yak :D

Lampard'a laf edenler su resimden haberdarlar mi acaba?

rexfeatures_3517232_426282k.jpg

Baskanin taraftarlarin sevmedigi biriyle ayni karede gulumserken resminin olmasi ile efsane konumundaki bir kisinin taraftarin sevmedigi kisilerin elemani olmasi ayni seydir sonucta.

Lampard gittiyse de para icin gitmemistir. Gonulden Chelseali olarak bu karakterdeki bir baskanla anlasamamis, bir Ingiliz milliyetcisi olarak da City'nin sampiyonlar liginde ezilmesine gonlu razi gelmedigi icin City ile anlasmistir.

Yorumlar komedi:-) lampard sanki bizim efsanemizmiş gibi zannettim biara. Ordaki anlsyış burdan farklı zaten chelsea city rekabeti falan yok orada. Bizden trabzona yada bursaya gitmiş gibi bişey bu. Diğer yandan lampard zaten bitik durumda eski şutları bile yok. City bunu ne yapacak anlamadım.

Adam değilmiş daha fazla konuşmaya gerek yok.

Chelsea- City diye bi rekabet yok ki orada galatasaray-fener olayıyla alakası sıfır cahil cahil konuşmuş yine herkes. Lig başlayana kadar hazır tutmaya çalışıyor kendini belli ki City gibi bi takımdan teklif gelince de geri çevirmemesi çok normal. Orta sıra bi takıma gitse asıl eleştirirdim ama hala adamın içinde istek var demek ki. Orta saha rotasyonu açısından da iyi oldu gayet mantıklı hamle gözü kapalı 11'de bile başlatabilir duruma bağlı olarak.

Geri
Üst Alt