Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

a12s13.jpg

Diğer konu 5000 oldu diye kapadık, bu da son konusu olacak gibi. Hadi hayırlı olsun.

Eee hacı, bu da bana nasip oldu ya, ne mutlu bana.

Çok pis moralim bozuk be.*****'den 10 yesen ne çıkar, herkes diyordu bu forumda 10 yıllık imzalayalım, devrim olsun diye.Henüz ligin 9. haftasında gönderdik adamı.Çok yazık oldu çok.Keşke gittiği takımlarda Galatasaray adına gölge düşürecek açıklamalar yapmasa bari.

Yarın Florya'ya vedalaşmaya gelecekmiş sanırım. Hala bir ihtimal var. Kapıları tutarsak çıkamaz, haliyle gidemez.

Şaka de lan Rijkaard? Nolur..

Böyle bir hocayı getiriyorsun ve harcıyorsun.Adnan Polat sana ettiğim bedduanın haddi hesabı yok. Boyunuz devrilsin yönetim.

Eric Gerets diyorlar

nedir bu timsah goz yasi nedir bu ofke sizler degilmyidi daha 3 gun onca bagira bagira reikrad istifa diye alin iste istedigniz oldu kina yakin...

Vaktim olsa da o saydıranları tek tek bulup burda deşifre etsem.. Kör ölür ceylan gözlü olur misali herkes.. Ama ben şunu anladım; bu ülkede Teknik direktör efendi olmaz, yedirmezler.. Skibbe, Riijkard...

Geldiği günü hatırlıyorum, ben de dahil Galatasaray'lıların büyük bir kısmı çok sevinmişti.

Bugüne bakıyorum, bu kadar erken olmamalıydı ve böyle olmamalıydı gidişin.

Seni harcamak isteyenlere, seni bitirmek isteyenlere yazıklar olsun.

"Ne olursa olsun hocamızın arkasındayız" diyenlere de yazıklar olsun.

"Rijkaard istifa" diyenler değil de, seni gerçekten anlayamaya çalışan taraftar unutmaz hocam,

İnşallah gittiğin yerde çok mutlu ve başarılı olursun.

Yolun açık olsun Frank..

Futbol profesörleriyle dolu ülkemiz bir teknik direktörü daha yedi! Yazık...

İntro forumumuza yakışan bir intro olmuş... :)

Güle güle hocam yolun açık olsnu.

Kıvırcık adam yerine, kıvırcık saçlı adam olması gerekmiyor mu? Daha farklı bir anlam çıkıyor yoksa.

Ah be Frank, böyle mi olacaktı. Yazık oldu sana, çok yazık oldu :(

Daha dün gibi gözümün önünde ilk geldiği günkü mutluluğum..Böyle olmamalıydı ama hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden..Güle güle Rijkaard yolun açık olsun...İnanıyorum ki çok başarılı olacaksın yine..''Vay be bu adam Galatasaray'daydı zamanında'' diyeceğiz eminim...

Para için gelmişti dimi.Gördük.

Seni çok özleyeceğiz.Yolun açık olsun inşallah herşey istediğin gibi gider.Güle güle Frank.

Protesto için sembolik Servet kuklası veya posteri yakmalı uğurlamasında.

9 trilyona yanarım.bekledi ve aldı.

sen sözleşmeli elemansın ayda bin lira maaaş alıyorsun. Yönetim senden nefret ediyor senin gitmeni istiyor ama kovarsa 2 yıllık alacağını peşin vermek zorunda kalacaklar sen gider misin yoksa kalır mısın adam gibi cevapla.

Diyecek kelime bulamıyorum.Bir daha Rijkaard gibi adamda gelmez bu takıma bundan sonra.

Ayrıca eminimki en fazla 1.5 yıl sonra(Çünkü bize 1.5 yıl çoook uzun bir zamanmış gibi geliyor.Örn:Rijkaard'ın gidişinde "Geldiği ilk gün hala aklımda diyenler")herkes demiyim ama çoğu insan burda Rijkaard'ı arıyacak ve yapılan hataların, saçmalıkların ve Galatasaray'ın ne kadar rezil bir külüp şekline geldiğini görüceklerdir umarım.Tek tesellim budur...

Geri
Üst Alt