Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Harcadılar bu adamıda

sessizliğinden kaybetti skibbe gibi.istediği oyuncuların alınmadıgını biliyoruz r

Bizim orta sahamızda Misimoviç, Arda, Kewell, Elano, Pino, Cana gibi isimlere benzer orta saha oyuncusu Karabük ya da x Anadolu kulübünün hangisinde var? Onların ön liberoları çok mu iyi? Hayır! Süper Lig'de Galatasaray'da olmasanı istediğim tek isim Ernst. Arkadaşlar lütfen böyle söylemeyin Anadolu kulüpleri Gerrard, Xavi, Iniesta, X. Alonso, Messi'lerle oynuyormuş muamelesi yapmayın. Bu akşam Bursaspor'un maçını izliyordum futbolculardan birinin oynadığı takımları saydı spiker "Kahramanmaraşspor, Bucaspor'da oynadı" dedi. İçimden o an biz futbolcu alıyoruz havamızdan, civamızdan geçilmiyor "bilmem nerede kaptanlık yaptı, şu falanca ligde oynadı" diye ama başarı yok! Adamlar şampiyonlar liginde oynuyor ve ligde şu an üstümüzdeler geçen yıl ki gibi! Arkadaş bu kadro ile Türkiye ligi'nde herhangibir hoca başarılı olur. Anadolu kulüpleri o zaman transfere misal 10 lira yatırıyorsa bugün 100 lira yatırabiliyor ama biz boş mu duruyoruz? Tabi ki hayır, bizde 100 lira yatırırken bugün 200 lira yatırıyoruz yalan mı? Hangi Anadolu kulübü 5-10 milyon euroya futbolcu alıyor? Hiçbiri!3 büyükler çok paraya, çok rezalet gösteriyorlar yani paramızla rezil oluyoruz.

Saydığın isimlerden birtek Cana ön-libero diğerleri ofansif ortasaha ve kanat oyuncuları. Hücumdaki isimleri tabiki kaliteli ama benim değinmek istediğim nokta Barış-M.Sarp-Ayhan bu üçlüyü şuan göndersek hangi takımda 11 de oynar ? Karabükspordaki Tozoyu izliyorum birde bizim önliberoları izliyorum arada dağlar kadar fark var. Yapmayın Allah aşkına biraz görün gerçekleri. Bu takıma Misimoviç geldiği zaman en az 2 tane daha defansif ve ofansif gücü yüksek adam gelsin diye bas bas bağırdık. Bu ortasahanın ligi götüremeyeceğini bas bas bağırdık. Takımın kalite bakımından denge sorunu var. İstediğin kadar ilerideki adamların kaliteli olsun ortasahandaki adamlar kalitesiz ise işin her zaman çok zor. İstersen dünyanın en iyi t.direktörünü getir farketmez.

Gitmesi gerekiyordu gitti 8 maç 4 galibiyet, çapsız takımlara karşı 4 mağlubiyet ve son bir buçuk yıldır ışık vermeyen berbat futbol. Yeter Rijkaard kimsenin sonsuz kredisi yoktur, herşeyin bir bedeli vardır ve başarısızlığın bedeli gitmektir.

Birşey demiyorum. Eğer doğru hatırlıyorsam Skibbe için de gitsin diye tutturmuştun.

Susmak, birseyleri anlatmanin en güzel yoludur bazen.

Sanırım tek eksiğimiz Serhat'tı.

Yönetim hala kalsın bakalım çok şerefli insanlardan kurulu bir yönetimimiz var.Neyse yolun açık olsun Rijkaard.

Frank Rijkaard, Milan'in Real Madrid'i 5-0 yendigi 1989 Sampiyon Kulupler Kupasi Final Rovans macindaki gol sevinci imiş...

92b136e7.jpg

Bu ülkeden hic birsey olmaz, hayatimda böyle tas beyinli insanlar görmedim, herkes bir mesafe kayeder, ama tek türkler geri kalir, ve hep de öyle olcak. Cünkü biz herseyi en iyi biliriz, biz dogdumuz günden beri Teknik Direktörüz, Basbakan Adayi filan... her seye bir cevapimiz vardir, yani ne olursa olsun, cöp olsa bile.

Baskan diyorki, bazi adamlari formayi haketmiyor, ve onlar sezon sonu bidaha Galatasaray altinda oynamicak. Keita miydi bu adam ? adam bize en az 50 Puan kazandirdi...Yoksa kimin günahi vardi. Servet TD arkasinda konusuyor Gazeteler de, ve hala takimda... gördük Ankaragücünde halini, sana güvenelim yeter ? git be isine...

Ama Yetmiyor, daha da üstüne böyle tipsiz sagi solu belli olamayan adamlar aldik, neyine aldik Serdar Özkani ? Cöplük dairesi miyiz ? Servet, Sarp, Baris, Ayhan (yas oalyi), Aykut ve Zan gibilerini kapinin önüne koyacagina, takimin Babalari oldular, her Sene 1-2 TD ne güzel... Frank Rijkaard gibi adami yediniz, Allah sizi nasil bildise öyle yapsin.

bi ugurlama durumu vardı o noldu

edit:gördüm şidmi pardon

Unutmadık.Sana yapılanlarını unutmayacağız !

Geri
Üst Alt