Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Özlüyoruz ...

Herkes gitmeni istedi, bir kac kisi tek ilk günden beri senin yanindaydi. Simdi insallah mutlu dur lar...

Werder Bremen yaklasik 12 yil ayni TD oynuyor, Werder Bremen ile kac defa sampiyon olmus ? 1 defa ama her sezon ilk 3 oynayan takimlar sayilir. Neden yollamiyorlar, hele su an halleri bizim kin den beter ?

Ferguson 86 dan beri Manchester United da, ilk Sampion oldugu zaman 93...

Kötü mü olurdu, bir Barcelona gibi 5 sene Rijkaardi bizde tutup her sistemi herkesin beyine yerlerstirip, sonra Tugay in takimi eline almasini ? Hani herkes de olur bizde olmayan kisiler varya, Barca dir filan türk liginde olmayan, ozaman Derwall da niye olmustu ? kendimizin gecmistine bile bu dogrular var, neden ?

Ama Hayir cok bildigimiz icin hersene yeni TD, cok güzel hallerimiz var zaten, Cl i bosver Lig de bile artik bir laf diyecek halimiz kalmadi. Takima bakiyorsam, nerde dandik adam varsa, bizde... kimse cikip dimiyor mu ulan cocuk hadi bir hata yaparsin, iki yaparsin, ama 55 tane abartili degil mi ?

Ama ne diyim, iki mac kazandik diye, hemen tarafatarlar baslamisti, Sampion olabiliriz diye, Ufuka güvenelim diye, Servet iyi futbolcu, Hagi mükemmel TD diye... fos indi ballon

Özlüyorum hocam... komik olan sey : senin bütcen 5 Milyon YTL di

:f50::m26:

cHoQ hAqLiSinNn

Keita 7.5

Elano 7.5

15 milyon

Misimovic 7.5

Cana 5

12.5 milyon

LOLOLOLOL RENKDAS.

Uydurma lan, Cana 5 falan değil. Cana+Pino 5 lira

Hagi'nin de devre arası bütçesi sadece 10 lira ayrıca.:o 7,5 liralık Misi zararı da cabası.:ays:

Hic biseyini özlemiyorum. Hagi nin kotu td olması senin iyi olduğunu göstermez. Bu halin temellerini atan kişisin.

Uydurma lan, Cana 5 falan değil. Cana+Pino 5 lira

Hagi'nin de devre arası bütçesi sadece 10 lira ayrıca.:o 7,5 liralık Misi zararı da cabası.:ays:

DICKHEADlik yapma Cana+Pino 8 milyon euros

Misimovic 7.5 milyon euros

Hagi'nin 12 milyon euro verdigi adamlara da 4 milyondan fazla vermem.

Misimovic sadace 2 Milyon, devamini ödersek bizim olur.

nerden 7.5 oluyor ?

Üstne cana ya verdik 4,5 bide 3 mio Pino ya.

Daha kime para verdik ?

Para kazindimiz oyunclar ise Keita, Topal, Ugur, ve Emre G

Konu Rijkaard olunca hesap degisiyor tabii. Misimovic'e o zaman 2.5 milyon euro 1 yillik kiralama bedeli var diyelim. Yine 5 milyon TL'den fazla. Patladi

Topal-Uğur-Emre Güngör'ü de Rijkaard yetiştirip sattı sanki:)

''Lack of quality''

Herseyi ønceden gøren kivircik sacli adam. :tiphat:

Nerede şu an Rijkaard; hangi takımın başında?

''Lack of quality''

Herseyi ønceden gøren kivircik sacli adam. :tiphat:

Agustos 2009 "Lan bu kadro mukemmel olm lig oynanmasa da olur sanpiyon belli :D:D:D"

Ocak 2010 "Oha artik hic oynanmasin lan aldigimiz adamlara bak takimin basinda da Rijkaard var :D:D:D"

Mayis 2010 Rijkaard: "Abiler sizi butun sene uyuttum. Bu takim kalitesiz lol"

3 saniye sonra "ADAM HAKLI LAN :(:(:(:("

Bu isleri birakalim.

'Bu takim kalitesiz' lafı çok doğruydu. O zaman herkesde saldırmıştı. Sonra Rijkaard gittiği ve Hagi'nin geldiği gün, 'Hagi bu takımı uçururum' diye bir başlık açılmıştı. Bende Hagi efsanemizsin, sana saygım da sonsuz ama, b.k uçurursun bu kadroyu demiş ve bir kaç kişiden saçma sapan cevaplar almıştım. Hagi o kadroyla hiç birşey yapamadığı gibi, üstüne gelen 4-5 takviye ile de birşey yapamadı. Rijkaard gelse de yapamaz. Yani benim demek istemem, olay Hagi ve Rijkaard değil. Ama tercih hakkım olsa, Rijkaard'ı seçerim, hiç değilse takım gol atıyordu.

Yine de, özellikle belirtirim ki, Hagi'ye kötü fln yakıştırması yapmıyorum.

Yahu Keita-Elano transferlerinden sonra adam çıkıp televizyonlara "yönetime çok teşekkür ediyorum, istediğim isimleri aldılar" falna demedi mi? Ben yanlış hatırlıyor olabilirim. Belki öyledir.

Geri
Üst Alt