Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Samimiyetimi sorgulamak haddin değil be Onur.

Seni önemsediğim için söyleyeyim, cidden duruşum değişmez.

Diğer türlüsü riyakarlık olur. Ben yapmam.

Yalnız nedendir bilmiyorum da o olayın olduğunu göz önüne getirdim de, bence dediğini yaparsın. Genel izlenim itibariyle ama Misi'deki kadar ciddi şekilde sonuna kadar hak verir misin bilemem.

Hagi Arda'yi kadro disi birakirsa bana gun dogar. Ahmet icin hayirli olmaz.

ufffffffffff

efsane olur:)

reis duydunmu sakatligini sordular hagiye

haginin cevap bu

banane doktorlara sorun:)

ahmetttttttt yetis kavga var

Sağlık ayrı birşey, insanlığa sığmaz o dediğin;)

Hagi Arda'yi kadro disi birakirsa bana gun dogar. Ahmet icin hayirli olmaz.

Rövanş almış olursun:D Lincoln de bir nevi kadro dışıydı...

Yalnız nedendir bilmiyorum da o olayın olduğunu göz önüne getirdim de, bence dediğini yaparsın. Genel izlenim itibariyle ama Misi'deki kadar ciddi şekilde sonuna kadar hak verir misin bilemem.

Sonuna kadar hak vermedim ki. Ama bir bildiği vardır diyorum. Referansım da Ümit Karan olayı.

Sonuçta sen birisini teknik direktör olarak getiriyorsun. Adamın yetkileri dahilinde. Getirdiysen kullandığında da saygı duyacaksın, katılmasan bile. İşin iç yüzünü bilmiyorsan tabii. Bilirsen hak verir ve saygı duyarsın ya da yanlış dersin yine saygı duyarsın. Böyle:)

Olayın Hagi-Rijkaard, Misimovic-Arda'yla bir alakası yok yani benim için.

Ya bu Turk cete oldugu surece cok td gider. Hic bu tarz dusuncenin komplo falan olduguna da inanmiyorum. Abileri tam bir yabanci dusmani ve iki de bir vir vir abimiz yok diye aciklamalarda bulunuyorlar. Milyonlar søz konusu oyuncu gønderttirir mi kendini kolay kolay. Isler iyice karmasiklasti artik giderlerse giderler simdi. En kolayi td'yi gønderttirmektir.

Rijkaard kimse bilmiyor kapali kapilar arkasinda neler yasandi. Bu cikip tercumani ilginc aciklamalar yapti ki bence dediklerinin hepsi direk isini kaybetmesi ile alakali degildi. Artik bu futbolcular giderse bile bu noktadan sonra gider. Insanlar anladi artik sorun td kaynakli degil daha cok futbolcu kaynakli. Bu yerli cete ya da dusunce tarzi dagitilmadigi surece biz iki adim ileri gidemeyiz. Bir sezon sampiyon olur takim ertesi sene 10. olur.

Bu durum 3-4 td gittikten sonra anlasildi. Borges yazmisti blogunda fotoyu. Skibbe gitmeden ønce bir pubdalar Ayhan'in elinde puro ve yanlarinda vir vir o dønem aciklama yapip Lincoln'u elestiren Hakan varmis, sol kanat oynayan Hakan soyadini unuttum simdi. Cok tesaduf hepsi cok tesaduf.

Hatta inaniyorumki Rijkaard'a komplo vardi. Oyun tarzi yanlistir Rijkaard'dir vs. vs. futbolcu kosmaz mi ya yanindakine pas atamaz mi. Bunun taktikle falan ilgisi yok. Hatta her sey bu kadar gun yuzune cikmasaydi Hagi'yi de gønderttirirlerdi ondan sonrakini de gønderttirirlerdi. Artik enayi deiyecegim hangi bizden baska enayi bunlara o kadar para verir. Hepsine dert olmus zaten birseyler. Øyleki Hasan Sas asist yapiyormus ondan sonra bu asisti Lincoln'de yapiyor milyonlar aliyor diyormus. Devam cok guzel devam bu abilerden eminimki bu yerlilere de gecti.

Hatta bana kalirsa oyuncu farketmeksizin kim bu 2000 kusagina bulasti hepsi gønderilsin. Ya da o kadar fazlasi gønderilsin ve yeni birseyler yaratilsinki bu dusunce tamamen silinsin. Bu nedir ya hangi dønemde yasiyoruz ve yasi gelmis 25'e abimiz yok diyor. Sen zaten ilk ønden git. Zaten abi yok diyorsan bøyle bir kafa yapisina sahipsen gunumuz futbolunda direk gitme Florya'ya falan. Yuhh ya 25 yasinda ne abisi. Robot birileri sana gørevlerini mi hatirlatmali. Bu kadar mi gelismedi kisiliginiz. Zaten bu yapidalarsa onlari kontrol etmek de eminimki cok kolaydir birileri tarafindan.

Kıvırcık adamı bile özledim...

herzaman ayni is degil mi...

Servet dememistmiydi Skibbe nin oyun plani cok zor geliyor diye. sonra Rijkaard a filan laf atmaya basladi...

G.t ler tutmayinca öyle oluyor iste, sonrada biz neden Avrupaya satilmiyoruz yada neden hemen yine eve yollaniyoruz oluyor. Türk futbolcsu cok tembel dir.

Emre B bakin, ne becerdi ? bi Tugay bir de Nihat. Gerisi daha cok Alman kökenli. Bunlar Türkiyede kalsin, para alsin lar, mutlu olsun lar. Hic istek filan yok, hic gelmiyor aklarina tamam bende real Madrid e degil, ilk önce bi Real Sociedad a gideyim, ordan biseyler kapip, kendimi gelistiriyim, ve Real Madride gideyim.

Daha cok beklersiniz, sizi avrupa takimi isteyenler. Bütün dünya bizden daha iyi oyuncu pazarliyoabiliyor, cünkü Oyuncular istege ac. Hemen ilk ucak ilen geri dönmüyorlar. Adam 4 Sampioynlar ligi kazanmis, usta futbolcu, usta TD, ve yaninda ki adam, daha da tarih kokuyor. Bunlardan bisey kapiyim filan bir istek yok, TD bizi Sampiyon yaparsa, iyidir, yoksa biseye yaramaz filan derdindeler, zaten iyi cözmüsler, ilk Problem olan artik bizde hep TD. 10 Yilda 11 Tane degistirdik, nereye vardik ? Bizim gibi TD degistiren yoktur dünyada. Kusura bakmayin da, en dandik bizim lig, en dandik de bizim oyuncular. G.tüne tekmeyi atarsin, ancak öyle oynar, hele ki mac öneleme filan olsun, ayvayi yedik, istek mistek kalmadi, tek Avrupa kupa si olsun, orda kendilerini göstermeye calisirlar.

Bizden biri Real Madrid ve Barcelona gibi takimda oynamaz, biz bir türk oraya yollarken, takimda kac yüz eskimo oynamistir

Turk oyuncularla basarili olmus teknik direktor yokmuscasina yazilmis lesh bir mesaj.

Dert etmeyeydin kardesh.

Sana siir yazdim kardesim

Sadece sana

Tamamina baktiginda, anlayacaksin herseyi aninda

Ayip ettim sanma, darilma

Lazimdi boyle bir siir sana

Elalemin hislerine tercuman oldum aslinda

Rahat degil icim anlamadin sanki, nasil anlatsam ki sana

Tasalanma reis tasalanma, bas harflerine baksana

Sadece sana

:asd::asd:

Sadece sana

Jizız! :tiphat:

Ask-Tesadufleri-Sever-28.jpg

Rijkaard'a benzettim.

Sadece sana

:yenieek::yenieek:

Messi yi ilk defa 16 yaşındayken kadroya alıp ilk maçına çıkaran adam ve Messi yi dünya yıldızı yapan adam

Xavi - İniesta 2lisinden nasıl verim alınacağını dünyaya gösteren adam

Kaleciden itibaren oyun kurmaya başlatan adam.

Ne diyelim sana Rijkaard , Servet Çetin , Ayhan , Sarp gibi adamlarla seni oynatmak zorunda kaldığımız için utanalımmı ?

Yoksa seni vatan haini gibi kovduğumuza yanalımmı ?

Her Gün daha cok özlüyorum, ama iyi ki gitmis. Bize böyleleri cok fazla, bize cidden, bize küfür edenler, yalan masallar anlatan insanlar gerek.

Hagi gibi : oyun iyidi son 15 dakika filan kötüydü

Rijkaard : takimda kalite yok, devamlik yok.

ee hak ettigimiz seyleri biciyoruz

Ahmet Çakar , Hıncal Uluç gibi Türk futbolunu karalayan yalancıların sözüne kanıp gönderdik bu adamı valla helal olsun

Rijkaard Adnan Polata ve Adnan Sezgine 5 gömlek büyük bir Teknik direktördü. Kendisine verilen hiçbir söz tutulmadı. Adam oyuncu kalitesizliğinden bahsetti ama dinleyen olmadı. Mevcut bulunan kadroyu bugünkünden çok daha iyi kullandı. Ama vizyonu Adnan Polat ve Adnan Sezginin at gözlüklerine takıldı. Enteresandırki gitti ama GS hakkında kötü tek bir kelime kullanmadı. Başkası olsa ağlar Galatasarayı suçlardı.

Geri
Üst Alt