Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Riji gönderilmeseydi bu kadar kötü durumda olmazdık diye düşünen bir tek ben miyim?

Arda Turani Atletico Madride aldiran bence Frank Rijkaard'dir . Demedi demeyin gelecek sezon Frank Rijkaard Atletico Madridi calistiracak.

Atletico madrid taraftarına allah sabır versin o zaman

Onlarda sabir bol, sabrederler, basariya ulasirlar, biz de agzimizi açip onlari seyrederiz :) Türk futbolu niye ilerlemiyor diye düsünüp dururuz, harbi cevap belli, sizin yüzünüzden... Futboldan anlamayan Mourinho'lar yüzünden:)

bu adamla tartışıp laflarını alıntıyarak büyük hata ediyorsunuz. vaktinize yazıktır.

Arda Turani Atletico Madride aldiran bence Frank Rijkaard'dir . Demedi demeyin gelecek sezon Frank Rijkaard Atletico Madridi calistiracak.

Sporting Lizbon başkan adayı Rijkaard ile anlaştığını söylemişti hatta Rijkaard'da doğrulamıştı diye biliyorum.

edit:Yeni başkan belli olmuş, Rijkaard'ı vaadeden aday kazanamamış :)

gkmnozdmir

Polat cephesinin sürpriz adayı Haldun Üstünel olabilir.. Ona da baskı var..

Twitter

Haldun olurda başkan seçilir -ki imkansız- teknik direktör olarakda Rijkaard'ı getirirse harbiden çocuğumun adını Haldun Üstünel koyarım.

Haldun Üstünel Çelik. Ahanda yeminimdir. :D

Haldun Üstünel Adnan Polat ilişkisini anlayamıyorum. Nasıl bir ilişki vardır biri anlatsın.

kovduğu adamdan medet mi umuyormuş adnan polat? geçiniz.

Haldun olurda başkan seçilir -ki imkansız- teknik direktör olarakda Rijkaard'ı getirirse harbiden çocuğumun adını Haldun Üstünel koyarım.

Haldun Üstünel Çelik. Ahanda yeminimdir. :D

Bende Frank koyacam, Frank Karadag:D

Umarım erkek olur Okan...

Onur sence dünyanın en iyi hocası kim şu an ?

O isim gelse bizim takıma kaçıncı olabilir en fazla :) Mesala 3.sıradan daha yukarı oynatabilir mi bizi.Nasıl başarır bunu ?

Dünyanin en iyi teknik adamina gerek yok. Su an takimin basinda ben bile olsam en kötü ihtimal 5.'ydik. Tek transfer dönemi boyunca istedigim hamleleri yapsaydim sampiyonlar ligi vizesini rahatlikla alirdik

Dünyanin en iyi teknik adamina gerek yok. Su an takimin basinda ben bile olsam en kötü ihtimal 5.'ydik. Tek transfer dönemi boyunca istedigim hamleleri yapsaydim sampiyonlar ligi vizesini rahatlikla alirdik

181019_10150125857781136_733151135_8297906_3820188_n.jpg

Kusura bakmayin beyler, bu isleri benden iyi bilmiyorsunuz. Bosuna kiskançlik yapmayin.

ya şu serhatın feykini biri sustursun. adam geçen yıldan beri bu topicte ego masturbasyonu yapıyor.

_BeyazAtliPrens BeyazAtliPrens

@

@HaldunUstunel67 eger herhangi bir baskan adayinin yönetiminde olsaydiniz, sahsen hangi TD'in getirmeyi düsünürdünüz ?

HaldunUstunel67 Haldun Üstünel

@

@_BeyazAtliPrens Frank Rijkaard.

:sad007:

Geri
Üst Alt