Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

takimda cok büyük dengesizlik vardi, offansiv güzel bir hat vardi, tabi forvet yoktu Baros haric. Ama Defans, Kaleci ve orta sahanin büyük kismi rezalet ti...

Sabri oynuyor mu ?

Baris oynuyor mu ?

Server oynuyor mu ?

Hakan Balta icin hala bir baska adam ariyoruz.

Semih geldi allaha sükür.

Zaten Servet gibi bir bela truva gibi adam, resmen bizi yedi. Kalecilerimiz de masallah her gelen sutu iceri aliyordu, buda bi gercek bu da bir rezalet. Ha adamin da sucu vardi, ama biz cok aldaniyoruz, forvet alinca vallahi sanki hersey önemli degil gibi oluyor.

Emre nin bacaklari zaten kirilsin, barosun ayagini mahfetti...

nediyon olm sen. dogru konus, haddini bil.

lolipop emreden bahsediyor hani su madridin 21 numarasi olan .

Yoksa adam hakli Sabri,Baris,Leo franco,sarp,servet,balta,baros,yaser,volkan yaman,topal,emre gungor le bizi barcelona gibi oynatmasini bekledik.

lolipop emreden bahsediyor hani su madridin 21 numarasi olan .

Yoksa adam hakli Sabri,Baris,Leo franco,sarp,servet,balta,baros,yaser,volkan yaman,topal,emre gungor le bizi barcelona gibi oynatmasini bekledik.

lolipop emre dedigin adam galatasaray'la 2000'de uefa kupasini kaldirimis adam, milli takimimiz icin 87. maca cikmis bi adam.

nigel de jong, hatem ben arfa'nin bacagini kirdi, bilmiyorum haberin var mi ama ben arfa simdi newcastle'da krallar gibi oynuyor. emre'nin baros'a yapilan müdahele okadar agir bi hamle degildi, sari kartlik birsey. baros'un ondan sonra toparlanmasi gerekiyordu, ki kendine bakmadi, ve toparlanamadi.

her olaya sari kirmizili gözlükle bakmayin. ayrica her insan 2. bir sansi hakkediyor, emre belözoglu'da. gecmiste kalan, gecmise kaldi. birak orda kalsin.

Emre B. savunan Galatasaray`li görmedigim kaldiydi onuda gördük. :o

lolipop emre dedigin adam galatasaray'la 2000'de uefa kupasini kaldirimis adam, milli takimimiz icin 87. maca cikmis bi adam.

nigel de jong, hatem ben arfa'nin bacagini kirdi, bilmiyorum haberin var mi ama ben arfa simdi newcastle'da krallar gibi oynuyor. emre'nin baros'a yapilan müdahele okadar agir bi hamle degildi, sari kartlik birsey. baros'un ondan sonra toparlanmasi gerekiyordu, ki kendine bakmadi, ve toparlanamadi.

her olaya sari kirmizili gözlükle bakmayin. ayrica her insan 2. bir sansi hakkediyor, emre belözoglu'da. gecmiste kalan, gecmise kaldi. birak orda kalsin.

Yapma bunu Selcuk yapma :)

Her insan 2. şansı hak eder de, Emre'nin berbat ettiği kaç şans oldu? 45-50 oldu herhalde :D

Sadece son yıllarına bakalım, şike var, ırkçılık var, milli takımda tribüne küfür etme var, ondan önce basın tribnüne haraket de çekmişti :D

Ne bileyim, Tijikuzu iyi oynuyor diye boğazına sarılması var düşündükçe neler neler var :D

lolipop emre dedigin adam galatasaray'la 2000'de uefa kupasini kaldirimis adam, milli takimimiz icin 87. Maca cikmis bi adam.

Nigel de jong, hatem ben arfa'nin bacagini kirdi, bilmiyorum haberin var mi ama ben arfa simdi newcastle'da krallar gibi oynuyor. Emre'nin baros'a yapilan müdahele okadar agir bi hamle degildi, sari kartlik birsey. Baros'un ondan sonra toparlanmasi gerekiyordu, ki kendine bakmadi, ve toparlanamadi.

Her olaya sari kirmizili gözlükle bakmayin. Ayrica her insan 2. Bir sansi hakkediyor, emre belözoglu'da. Gecmiste kalan, gecmise kaldi. Birak orda kalsin.

sana emre b.enin koluyla cevap verirdim ama gsc gibi elit ve nezih bi platformda bulunduğumuzu belirttip seviyeyi düşürmek istemem rdaş

Her insan 2. şansı hak eder de, Emre'nin berbat ettiği kaç şans oldu? 45-50 oldu herhalde :D

Sadece son yıllarına bakalım, şike var, ırkçılık var, milli takımda tribüne küfür etme var, ondan önce basın tribnüne haraket de çekmişti :D

Ne bileyim, Tijikuzu iyi oynuyor diye boğazına sarılması var düşündükçe neler neler var :D

Aha buldum :D

2439_54249133422_3943418_n.jpg

Bak M.topal'a hiç bir röportajında taraftarı galyana getirecek açıklamalar yapıyor mu?

Emre ne demişti? Ben ztn f5'liydim ben doğuştan öyleydim böyleydim demişti..

Bizim ona lolipop dememizin sebebi bu.

adam olursan kimse küfür etmez. adam değilsen küfürü yersin hangi forma altında olduğun farketmez. küfürü yiyenler kendilerine bakacaklar önce.

rüştü yıllarca kalecilik yapmışta bi tane küfür yemiş mi? ama volkan milli maçta bile küfür yiyor? neden? yada emre? neyse konu başka yerlere gidiyor

emre'nin saha icinde cok asiri agresif bir futbolcu oldugunu bilmiyormusunuz? ama emre'nin o agresifligi, o hirsi onu buralara kadar getirdi.

keske fenerbahce'ye gelmeseydi, keske hic türkiye'ye gelmeseydi. bak nasil oynuyor su an atletico madrid'de.

keske hep avrupa'da top oynamaya devam etseydi.

ben emre belözoglu'nun saha disinda cok iyi biri oldugunu düsünüyorum. saha icinde hirsi onu okadar cirkeflestiriyor ki, ne yaptigini ne dedigini bilmiyor.

Nerde saha disinda daha iyi bir adam.

Adam tv ye baglaniyor gecenin bir vakti, evladi üzerine yemin ediyor söylemedigine dair birseyi, bir zaman sonra bunun yalan oldugu ortaya cikiyor.

Terbiyesizin, karaktersizin teki.

Futbol anlayışını çok beğendiğim için gitmesini çok yadırgamışım. Aslında ligi tanımayan teknik direktörü getirmekmiş hata.

Rijkaard'ın Barcelona üzerindeki kurgusunu bekledik hep. Kendisi dışında tabiki. Bizde sabır eksikti, onda sonuç odaklılık.

okadar milli takim icin oynamis da ne faydasini gördük ? keske oynmasa... Galatasaraya ne faydasi oldu ? Fatih Hoca bile diyordu, o mac atilsaydik, Emreyi öldürcekti... simdi ne faydasi vardi bize okadar ? bedava ya kacti, sonra resmen küfür eder gibi fenere gitti, insan normal olarak da gidebilir, ama adam resmen show yapti...

Nereye gittiyse zaten dogru dürüz bisey beceremedi, öylede bitecek kariyeri. Yetenek vardi, ama insan degildi. Sergen de her takimi dolasti, yinede bi cizgisi vardi

emre'nin saha icinde cok asiri agresif bir futbolcu oldugunu bilmiyormusunuz? ama emre'nin o agresifligi, o hirsi onu buralara kadar getirdi.

keske fenerbahce'ye gelmeseydi, keske hic türkiye'ye gelmeseydi. bak nasil oynuyor su an atletico madrid'de.

keske hep avrupa'da top oynamaya devam etseydi.

ben emre belözoglu'nun saha disinda cok iyi biri oldugunu düsünüyorum. saha icinde hirsi onu okadar cirkeflestiriyor ki, ne yaptigini ne dedigini bilmiyor.

genel evde çalışan hayat kadınının namuslu oldugunu kanıtlamaya çalışır gibisiniz. bu zatın neresinden tutarsan tut elinde kalır herşeyi. Irkçı pislik küfürbaz çirkef camiasını satan bi dallamayı savunmayın buralarda lütfen.Bence siz haddinizi bilin.

yaptigi her olay saha icinde olan olaylar. tjikuzu'ya ben tv basindada az küfür etmedim zamaninda, ozaman bende irkciyim arkadas. gösterdigi reaksiyonlar kesinlikle yanlis, ancak tüm olayda bu zaten.

bizden bedavaya felan, bu temamen o zamanki yönetimimizin basarisizligidir.

selcuk inan'da bedavaya geldi bize. :)

tabii ki emre belözoglu'nun tavirlarindan hoslanmiyorum. ama onun icindeki hirsi, ve agresifligi, bizim genel olarak toplumumuzda var zaten.

Emre bu mesaji gorse seni kutugune alir .

Resmen Milan ile anlasmıs diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum.

Geri
Üst Alt