Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Sana yapılanların bedelini yavaş yavaş ödüyorlar üstad.

Cana'nin 60 dakika da olsa oynamasinda Rijkaard'in gidisinin buyuk katkisi oldugunu unutmayalim.

Cana'yi oynatmiyordu ki, neyi yapmayayim? Maclar ortada.

Cana'yi oynatmiyordu ki, neyi yapmayayim? Maclar ortada.

Abartma olm, yabancı sınırı ve sakatlık dışında daima yer buldu. Yabancı sınırına takıldığı maçlarda da "mecburiyetten" takıldı. Arda falan yokken yani.

Adamın bir bildiği varmış demek ki...

Adamın bir bildiği varmış demek ki...

Başkan en büyük rakibimiz derken adam en şanslı bursaspor diyordu. 10 hafta önceden.

daha neler var neler . Biz futbolu daha iyi biliyoruz herşeyin en iyisi biziz boşver. futbolumuz dünyanın en iyi futbolu. Hagi için Romanya dan başka maçları yayınlayan bir kanalımız yok.

Cana'nın halen Rijkaard'ın istediği ilk sıradaki ön libero olduğuna inanmıyorum.

Rijkaard futbol bilgisi olarak bence de Hagi, Tugay vs. vs. doktora tezi yaptıracak kadar yeterli. İşte herkes elinde kağıt kalem iki tane kadrolar yapıyordu fakat Rijkaard kadro yetersiz dedi bir süre sonra. Medya, taraftar vs. vs. başladı hemen, yok kadro yeterli, oyuncuları kötülüyor vs. vs. diye. Ben Rijkaard'a tam yetki verildiğine bile inanmıyorum. Çok büyük bir fırsatı teptik. Eeee şimdi takım kötü sonuçlar almaya başlarsa sorumlu kim olacak ? Adnan Polat'ın bu kadar arkasında durma sebebi de bu idi. O da biliyordu yaptıkları hataları ve Rijkaard gidince takımın bir anda düzelmeyeceğini, kadronun yetersiz olduğunu. O yüzden uzadı Rijkaard'ın gönderilme işi.

Hagi vs. vs. getirilmesi hep bende soru işareti oluşturdu. Denize düşen yılana sarılır cümlesinde olduğu gibi gittiler Hagi ve Tugay gibi "ruh"verebilecek insanları getirdiler. Sonra Hakan Şükürler falan Florya'ya gelip "ruh" vermişler. Artık bizim yönetimin anladığı anlamda " ruh" eskide kaldı. Olmaz artık öyle şeyler eğer elinde iyi oyuncular yoksa.

adami yenicerilere savas actigi ilk hafta yolladik:)

karizmana tukureyim

Sana yapılanlar Hagi'Ye yapılırsa sanırım Galatasaray ile alakam kalmayacak reis.Bunu gönlüm kaldırmaz. Bu yönetim hepimizi soğuttu herşeyden soğudum.Hayattan bile.

2 mac iyi gitti kimse ugramadi buraya.

Yenildik ah Rijkaard vah Rijkaard.

:o

Ne ulan bu.

4 hafta iyi gitti kimse uğramadı buraya.

Yenildik, defol rijkaard, go home rijkaard.

:o

Ne ulan bu.

Mac kazandiktan sonra teknik direktoru istifaya davet edecek taraftar varsa whouw derim. :o

3 mactan sonra Hagi'ye laf edenler var asil o enteresan.

Geçen sezon sonu ;

Rijkaard; takımın kalite sorunu var.

Medya; Elinde milli takım oyuncuları var milli takımın defans hattı var. Saçmalıyor

Milli takım; Gruplarda 2 maç ardarda mağlubiyet alır.

Medya; Milli takımın artık değişmesi lazım, kalite sorunu var.

Rijkaard gönderilir.

Fotomaç - Hıncal Uluç - Kalitesiz olan Rijkaard

Taraftar; Galatasarayın yerli oyuncularda kalite sorunu var.

Sonuç ;

Yalından Günaydın gittim ben şarkısı dinlenir.

Bravo lan, iyi çevirdin lafı.:asd:

Olm cevirmesem gecen seneye giricektim burda saatlerce yaz babam yaz. Teknik direktorun gorevi takimin basarili olmasini saglamaktir, her ne kadar takim b.ktan oynasa da bala g.te o 4 maci kazandik ust uste. Kimse gelip Rijkaard istifa demeyecekti haliyle. Takim kotu oynayip mac kaybetmeye baslarsa Rijkaard istifa denir tabii ki. Bunun enteresan bir yonu yok.

Olm cevirmesem gecen seneye giricektim burda saatlerce yaz babam yaz. Teknik direktorun gorevi takimin basarili olmasini saglamaktir, her ne kadar takim b.ktan oynasa da bala g.te o 4 maci kazandik ust uste. Kimse gelip Rijkaard istifa demeyecekti haliyle. Takim kotu oynayip mac kaybetmeye baslarsa Rijkaard istifa denir tabii ki. Bunun enteresan bir yonu yok.

İşte bu da Hagi'nin önümüzdeki 3 maçı kaybetme potansiyeliyle doğru orantılı. Bu söylediğinin aynısı her TD için geçerli zaten. En azından Türkiye'de.

Geri
Üst Alt