Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

İşte bu da Hagi'nin önümüzdeki 3 maçı kaybetme potansiyeliyle doğru orantılı. Bu söylediğinin aynısı her TD için geçerli zaten. En azından Türkiye'de.

Sertaç sımdı hagı 4 hAfta kaybetse hagıyı gonderse yonetım medya ve taraftar hala anlamıyacak mı sucun td olmadıgını sucun futbolcularda oldugunu anlamıyacakmıyız bızım halkımız bızım medyamız bu kadar dar bakıslımı...:(:( evet bence dar bakıslı hagı deyıl morınho gelse aynısı olacak...Sen rıjkaardı sabote et gonder verdıgı antremanları uygulama ondan bıseyler kapmaya calısma hala ruh de taktık de ayıp edıyoruz yemın edıyorum Superlgıı ızlemekten nefret etmeye basladım.

Sertaç sımdı hagı 4 hAfta kaybetse hagıyı gonderse yonetım medya ve taraftar hala anlamıyacak mı sucun td olmadıgını sucun futbolcularda oldugunu anlamıyacakmıyız bızım halkımız bızım medyamız bu kadar dar bakıslımı...:(:( evet bence dar bakıslı hagı deyıl morınho gelse aynısı olacak...

aptal demeye korktunmu:)

Hayri bazilarimiz her ikiser gün burayi ziyaret ediyoruz, sanki mezar gibi

cidden diyorum :D

Hayri bazilarimiz her ikiser gün burayi ziyaret ediyoruz, sanki mezar gibi

cidden diyorum :D

berkcan

m.topal cana

keita lincoln arda

baros

Td:frank rıjkaard kım ıstemez hepsını sevıyorum hatta skıbbeyı de sevıyorum harcadılar adamı bukadar yonetım hatasında bu kadar ınsanı harcamak yanlıs Galatasaray menfaatlerı dıyolar ne kadar para odedıler bu adamlara farkındamısın para ıcın meırayı sattılar keıta sattılar hatta ardayı bıle satarlar ve satcaklarda buyuk takım olamayız bız bu yonetım oldukca fenerbahceyı rakıp olarak goren yonetımden ne beklersın kı..benım de ıcım acıdı ama yapcak bısey yok..hagı'nınde sonu bu olacak

Skibbe'nin elinde de dandik kadro vardi, orta sahada Ayhan-Baris arada sirada Mehmet Topal oynuyordu. Kadro Rijkaard'in bahanesi olamaz, en azindan ilk sezon icin. Rijkaard ilk sezon gayet basarisizdi bunu kabul edelim. Gecen sezonun en buyuk suclusu Rijkaard'di. Fakat bu sezona girilirken yapilan hatalar onun yaptigi hatalardan buyuktu diyerek kaciyorum.

Skibbe'nin elinde de dandik kadro vardi, orta sahada Ayhan-Baris arada sirada Mehmet Topal oynuyordu. Kadro Rijkaard'in bahanesi olamaz, en azindan ilk sezon icin. Rijkaard ilk sezon gayet basarisizdi bunu kabul edelim. Gecen sezonun en buyuk suclusu Rijkaard'di. Fakat bu sezona girilirken yapilan hatalar onun yaptigi hatalardan buyuktu diyerek kaciyorum.

Abi Skibbe nin Kadrosu ayni Rijkaard, arkadaki adamlar hepsi ayni, orta saha ayni, bi iki yabanci degismis, ama onlar önemli degil, cünkü onlar alsinda hep iyi bir seviye de ler di, bana göre.

Ne varsa zaten arkadan basliyor, ne Kaleci güven verdi, ne Servet, üstüne Servet Meira gibi adami da kendi seviyesine düsürmeyei becerdi, Ayhan yine 30 yas üstüydü, Topal in yanina adam gibi bir dinamik cok kosan futbolcu lazimdi.

Olmadi, ne Skibbe nin hatasi vardi, ne Rijkaardin... Bizi yillardir Baros mu yakti ? Linclon mi `? yok hep Kaleci, Servet filan ayni tas ayni hamam

berkcan

m.topal cana

keita lincoln arda

baros

Td:frank rıjkaard kım ıstemez hepsını sevıyorum hatta skıbbeyı de sevıyorum harcadılar adamı bukadar yonetım hatasında bu kadar ınsanı harcamak yanlıs Galatasaray menfaatlerı dıyolar ne kadar para odedıler bu adamlara farkındamısın para ıcın meırayı sattılar keıta sattılar hatta ardayı bıle satarlar ve satcaklarda buyuk takım olamayız bız bu yonetım oldukca fenerbahceyı rakıp olarak goren yonetımden ne beklersın kı..benım de ıcım acıdı ama yapcak bısey yok..hagı'nınde sonu bu olacak

abi hadi diyelim Lincoln kalmadi, alirdin o gencecik, begenmedimiz Giovanni Dos Santos u, Neill in yanina baska bi adam, görürdük takim nasil takim oluyor, ne savasmaya gerek var, ne cosmaya, adam gibi futbol görürdük.

abi hadi diyelim Lincoln kalmadi, alirdin o gencecik, begenmedimiz Giovanni Dos Santos u, Neill in yanina baska bi adam, görürdük takim nasil takim oluyor, ne savasmaya gerek var, ne cosmaya, adam gibi futbol görürdük.

Almadılar ıste sorun burdan kaynaklandı

Abi Skibbe nin Kadrosu ayni Rijkaard, arkadaki adamlar hepsi ayni, orta saha ayni, bi iki yabanci degismis, ama onlar önemli degil, cünkü onlar alsinda hep iyi bir seviye de ler di, bana göre.

Ne varsa zaten arkadan basliyor, ne Kaleci güven verdi, ne Servet, üstüne Servet Meira gibi adami da kendi seviyesine düsürmeyei becerdi, Ayhan yine 30 yas üstüydü, Topal in yanina adam gibi bir dinamik cok kosan futbolcu lazimdi.

Olmadi, ne Skibbe nin hatasi vardi, ne Rijkaardin... Bizi yillardir Baros mu yakti ? Linclon mi `? yok hep Kaleci, Servet filan ayni tas ayni hamam

berkcan barıs la m.topalı bır tutamazsın lıncoln oynadıgı mevkıde rıjkard donemınde cogunlukla sarp oynadı hıc hıc bır tutamassın kadro aynı deyıldı bak servet kadro dışı sonra 11 deydı 11 neden aldı rıjkar neden almak zorunda kaldı yonetım baskısı yuzunden sıyaset oyunları bunlar Adnan polat sıyaset oyunları oynuyo Galatasaray da ama bu taraftar elbet gorecektır corba parasına kombıne parasına susan adamlara kanmıyacaktır emınım skıbbe arkasında durulması gerekıyodu cok da guzel futbol oynuyoduk sıstemı oturtmaya baslamıstı rıjkaarda daha sonra gelcektı belkı 2 yıl sonra gelcektı....

Bielsa istifa mi etmis? Keske Rijkaard'i postaladigimiz doneme denk gelseydi bu hareket.

``Frank'in suçu ne?`` demiştik değil mi?

12345678865434567 kere dedik

Herkes anlayacak seni anlamayada başladılar zaten,seni gönderenleri Allah bildiği gibi yapsın.

Iyiki gitmissin, kalsaydin eger bugünün faturasini da sana cikarirlardi. Büyük bir takimin basina gec, söyle birkac kupa kazan, futbolun zirvesine cik gene, biz burdan bakip utanalim. Gerci utanma duygusu da yok bircogumuzda.

Manisaspor maçının en güzel anı adının bağırıldığı dakikalardı. Geçte olsa.

Ek: Güzel futbol oynayan Antalya ve Galatasaray arasında iyi bir mücadele olacaktır. Taraftarların karşısına uzun bir aradan sonra tekrar teknik direktör olarak çıkacak olan Gheorghe Hagi'nin ve Frank Rijkaard'ın adının yanyana yankılandığı bir maç olmasını umarım.

Adam takım kalitesiz demişti, millet höööoogğğğğ nasıl olur bilmem ne dedi. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki takım kalitesiz. Eee bunu beğenmediğiniz Rijkaard aylar, yıllar önce söylemişti zaten?

Adam takım kalitesiz demişti, millet höööoogğğğğ nasıl olur bilmem ne dedi. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki takım kalitesiz. Eee bunu beğenmediğiniz Rijkaard aylar, yıllar önce söylemişti zaten?

Gerçekleri kabullenmek ağır geldi bazılarına.

Söyledikleri teker teker çıkıyor. Yönetim bu kez neyin arkasına sığınacak bakalım.

Geri
Üst Alt