Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Arkadaşlar tartışmayı uzatmaya gerek yok Rijkaard cidden iyi bir td ise zaten Avrupanın köklü klüplerinden birine gider..Eğer değilse her sene bi 2. 3. sınıf takımdan kovulur durur..

izleyip görelim ;)

Rijkaard Barcelona'da bir nevi devrim yaptı lan, ilk geldiği dönem elinde oynatılmak istenilen futbola uygun olmayan bir kadro vardı, devre arasından başlayarak amaca uygun bir takım kurmaya çalıştı ve bir ölçüde başardı bunu. Rijkaard takımı devraldığında Barcelona çok kötü durumdaydı.

Gelip de sırf b.k atmak için saçma sapan yorumlar yapılmasın bir zahmet.

Onur ağır saçmalamışsın kardeşim tebrikler. :005:

Arkadaşlar tartışmayı uzatmaya gerek yok Rijkaard cidden iyi bir td ise zaten Avrupanın köklü klüplerinden birine gider..Eğer değilse her sene bi 2. 3. sınıf takımdan kovulur durur..

Doğru.Ben illa doğru söylüyorum gibi bir iddiam yok.Bunlar sadece benim düşüncem.Belki yanlıştır

Rijkaard'ın Barcelona kariyeri tartışılmaz,ama Galatasaray kariyeri her zaman soru işareti olarak kalacak.

Rijkaard Barcelona'da bir nevi devrim yaptı lan, ilk geldiği dönem elinde oynatılmak istenilen futbola uygun olmayan bir kadro vardı, devre arasından başlayarak amaca uygun bir takım kurmaya çalıştı ve bir ölçüde başardı bunu. Rijkaard takımı devraldığında Barcelona çok kötü durumdaydı.

Gelip de sırf b.k atmak için saçma sapan yorumlar yapılmasın bir zahmet.

Rijkaardın ilk geldiği sezon Barcelonanın tarihinde en çok para harcadığı sezonlardan biri.Bir sürü adam alındı.O kadarda yapsın yani

izleyip görelim ;)

F.Terim'de uzun süre takım çalıştırmadı.Bu tercih konusu.Yılmaz Vural olmamak içindir o.Sadece tartışma konusu Galatasaray kariyeri.

Bu adamı tecrübeli yapalım lan hakediyo.

Rijkaard başarısız oldu gitti. Başka takımlarda da başarılı yada başarsız olacak. Ama Barcelona 'da yaptıklarına b*k atmak olmaz. Guardiola bile kabul ediyor her seferinde. Her şekilde eleştirin ama ordaki kariyerine de saygı duyun azcık.

Rijkaardın ilk geldiği sezon Barcelonanın tarihinde en çok para harcadığı sezonlardan biri.Bir sürü adam alındı.O kadarda yapsın yani

Bak şimdi sana tavsiyem bilmediğin konuda yorum yapma. Konu hakkında bilgi sahibi olursun, gelirsin burada konuşursun. Rijkaard Galatasaray'da başarısız dersin eyvallah derim ancak saçma sapan argümanlarla Rijkaard Barcelona'da başarısız dersen boş konuşuyorsun derim. Ha bilgi sahibi olmak istiyorsanda aç şu konuyu oku, sonradan gelip Rijkaard Barcelona'ya katkı sağlamadı dersen yine zaten bir daha sana cevap bile vermem. Aslında ironi yaptığını düşünmüştüm başta ama sen şaka maka ciddisin.

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/46543-frank-rijkaard-_amp_-barcelona-_amp_-galatasaray.html

Barca zaten boşu boşuna teşekkür ediyor FR ye. :o

Ulan bu adam 1 mesaj yazıyo, tartışma çıkarıyo, sonra 2 saat kayboluyo. Kahvede okey falan oynuyolar heralde oyun bitti geldi yine:asd:

Bak şimdi sana tavsiyem bilmediğin konuda yorum yapma. Konu hakkında bilgi sahibi olursun, gelirsin burada konuşursun. Rijkaard Galatasaray'da başarısız dersin eyvallah derim ancak saçma sapan argümanlarla Rijkaard Barcelona'da başarısız dersen boş konuşuyorsun derim. Ha bilgi sahibi olmak istiyorsanda aç şu konuyu oku, sonradan gelip Rijkaard Barcelona'ya katkı sağlamadı dersen yine zaten bir daha sana cevap bile vermem. Aslında ironi yaptığını düşünmüştüm başta ama sen şaka maka ciddisin.

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/46543-frank-rijkaard-_amp_-barcelona-_amp_-galatasaray.html

İspanyada her zaman Barcelonayı tuttuğum için o sezonlardaki maçları hep izledim.Bilmediğim falan uydurma yani.İşin garip tarafı Rijkaard hep tuttuğum takımlara musallat oluyor.Şimdi yine herhangi bir ülkede tuttuğum takıma gider

1 sene sonra aynı kadroyla yeni yetme teknik direktör Guardiola Rijkaarddan 20 puan fazla topluyorsa Rijkaard nasıl başarılı olmuş oluyor?

onur bomboş argümanlar ile yazıyorsun.

frank rijkaard - ek_i sözlük

2. sayfaya bakın.Barcelonayı çalıştırıkende beğenen yokmuş ki

Kendi verdiğin örnekteki yazarın yazdığı yazıya hiç dokunmadan ekliyorum

hayretler icinde kaldigim bir kararla barcelona' nin yeni hocasi. teknik direktor olarak hic bir ba$arisi yok iken boylesine ba$ariya ac bir kulubun ba$ina gelmesi talihsizliktir*

Bu yorumun Tarihi 2001, An intibari ile geçmiş seneler bu yazara ve bunu feyz gösterenlere kapağı takmış olup, kendisinin "Barcelona" kariyerini başarılı sonlandırdığını gösterir.

Geri
Üst Alt