Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

o zaman sen de karpaty lyiv oyuncularina bak hepsi nerde......................................

bu ilk mi oldu bize ? Tromsö ? türkiye az mi elendi öyle dandik dedigimiz takimlara ?

Biz ülke olarak cok fecih bir büyük ballonuz, ve gazimiz hep gidiyor, biz yinede sisirip durup ediyoruz, kendimizi kandirmayalim artik

bu ilk mi oldu bize ? Tromsö ? türkiye az mi elendi öyle dandik dedigimiz takimlara ?

Biz ülke olarak cok fecih bir büyük ballonuz, ve gazimiz hep gidiyor, biz yinede sisirip durup ediyoruz, kendimizi kandirmayalim artik

sen de bu herif konusunda ve de giovani toss santos konusunda kendini ve herkesi kandirmaya calismazsan iyi olur huzurlu olur imo

Arda dan bi diger takim oyuncularina bakin hepsi nerde...

O zaman o adamların bir çoğu olgunluk devrinin sonuna yaklaşmıştı.Jo Santos için tamamda gerisi için manasız bi yaklaşım olmuş.Ayrıca geçen sene hafta bir herhangi bi spor sitesinde Elano ile ilgili bi video bulabilirdin.Keita ise benim gördüğüm bu lige gelmiş Arda dahil en iyi kanat

O zaman o adamların bir çoğu olgunluk devrinin sonuna yaklaşmıştı.Jo Santos için tamamda gerisi için manasız bi yaklaşım olmuş.Ayrıca geçen sene hafta bir herhangi bi spor sitesinde Elano ile ilgili bi video bulabilirdin.Keita ise benim gördüğüm bu lige gelmiş Arda dahil en iyi kanat

Zaten Keita takimi bir cok macta ayak ta tuttu, su an öyle birisi yok :)

Ben kendimi kandirmiyorum Rijkaardin da bir cok hatalari vardi, burasi semi profesyonel bir lig, beklemesin kampsiz filan birsey olur diye... ama orda yöneticler de yardimci olmaliydi..

Gio Amrabat dan 10 kat iyidir

Gio Dos Santos, Amrabat'tan tabii ki daha iyi.

Frank & Wesley

319734_589449121081654_255358394_n.jpg

next stop sudan

Suan takimin basinda olsaydi keske.

Niye İntertoto mücadelesi vermek için mi

Rijkaard'a sahip çıkan,hatta tapan arkadaşları F.Terim'e de aynı şekilde sahip çıkmaya davet ediyorum. :animation:

Rijkaard'a sahip çıkan,hatta tapan arkadaşları F.Terim'e de aynı şekilde sahip çıkmaya davet ediyorum. :animation:

Fatih hocayi elestirebilir herkez ama biliyorumki forumda bi cok kisi dun Istifa etsin demistir.. Boyle yazanlari okumamanizi tavsiye ederim.. Yoksa bura cekilmez..

AslOlanGalatasaray'dir

3 maç kazandı diye 5 sene kontrat isteyenler vardı allahtan etkiniz internetle sınırlı. Pao ve bjk maçları vardı misal 3 attığımız millet mest olmuştu ama leş gibi oynamıştık neyse sonra herkes gördü nolduğunu da skor taraftarlığı bedbaht bişey

rijkaardın galatasarayını özledim

size bunlar müstehak zaten özleyin 8.likleri

Geri
Üst Alt