- 9 Ağustos 2011
- 59.447
- 34.138
- 3.408
belli olmaz bu işler takımımıza güvenelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu maçın kadro planlamasıyla ne alakası var allah aşkına ya kim olacaktı yedekte gyökeres mi?Rezalet kadro planlamasının ilk cezasını yedik.
Lemina da sakatlansa bir ceza daha.
Bu sene de lig ile idare edeceğiz
Nedir bu savunma merakı? Zaten Okan Buruk başlığını ucuz şakalar yaparak güya savunmaya geçmişler.şu maçın kadro planlamasıyla ne alakası var allah aşkına ya kim olacaktı yedekte gyökeres mi?
Osi yokken bile eli yüzü düzgün kadroyla çıkabiliyoruz maça işte
hee ben hocayı savunuyorum ama geçen seneki uefa başarısızlığın sebebinin o olduğunu da söylüyorum aynı zamanda sürekli. yapılan alakasız haksız eleştirilere, ligdeki başarısını küçümseyenlere verdiğim cevaplardan ötürü sana öyle gelmiş olabilir.Nedir bu savunma merakı? Zaten Okan Buruk başlığını ucuz şakalar yaparak güya savunmaya geçmişler.
Madem kadroda eksik yok yiyorsa Icardi ile başlasın.
Singo stoper olsa as sağ bekin yine yok.
Lemina sakatlansa geçen sene elek olan orta sahan yine ilk 11 olacak.
Singo sağ bek olsa hoş geldin Abdulkerim.
Kabul edin işte. Avrupa için kadro dar.
Zaten seni kastetmedim.hee ben hocayı savunuyo rumama geçen seneki uefa başarısızlığın sebebinin o olduğunu da söylüyorum aynı zamanda sürekli
git bi son çeyrek oynadığımızdaki kadroya bak stoperlere devşirme beklere yedeklere falan hangisi darmış hangisi genişmiş
o sakatlansa bu sakatlansa öyle olsa böyle olsa bunları geçin yarın en önemli oyuncun yok yine yunus-barış-sane gibi bir üçlüyle çıkabiliyorsun işte maça daha ne
as stoper dışında çok önemli bir eksiği yok takımın
Osimhen'in oynayıp ezildigimiz maç yok geçen sene. Puan kaybı yaşadık ama o maçlarda çok gol kaçırdığımız için yaşandı.Yav sanki osimhen olağanüstü dokunuş yapacaktı. O da hala form olarak geçen seneden uzak. Ayrıca osimhenin olduğu ve ezim ezim edildiğimiz avrupa maçları oldu.
Osimhen şart değil. Barış gibi bir azman var takımda onu doğru kullandığımızda osimhenin eksikliğini hissetmeyiz. Doğru kadro ile maça çıksın yeterli.
Yorulmuş rakibe karşı icardiyi son 30 dakika soksun misal. İlk 11 icardi ile başlarsan o iş bize negatif olarak yansır.
Önce durdur tehlikeli ol sonra vur.
Kiev maçında net ezildik. Pozisyona girmiş olmamız iyi ve baskılı olduğumuz anlamı taşımıyor maalesef.Osimhen'in oynayıp ezildigimiz maç yok geçen sene. Puan kaybı yaşadık ama o maçlarda çok gol kaçırdığımız için yaşandı.