GSC Haber Frankfurt Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Eren&Jacops'lu çıkılabilirdi sanki başlangıç olarak

Madem boyle sasiracaktiniz niye asip kestiniz hafta boyunca? Ne istediginize dikkat etmeniz gerekir.

Hala eleştiriliyor :) sara koysa oooooo ereni kesse oynayan hazır adamdı denecek ilkay olmasa bu seviyede oynamacak niye alındı denecek apo ağır vs vs vsssss sabaha kadar kadro yapalım

Jakobs olmalıydı

e8e0b777766939b24b3cf7bc44448479.jpg

Kafam corba oldu. Icim kipir kipir, kadro iyi mi kotu mu anlayamiyorum.

Aaaaaa okan hoca dediğimiz gibi çıkmış, şaşırdım

Hadi hayırlısı

guzel. geride beklemeyip pres yapicaz demektir.

Herkes kadroyu beğenmiş
Kesbiş olsun

Çok çok adil bir kadro, hocayı tebrik ederim kendi adıma. Sara uzun zamandır kötü, ligde kaldırabiliyoruz çünkü ligdeki rakiplerimizin piyasa değeri 10-15 milyon euro bandında. Barışın tek forvet oynaması biraz olumsuz sadece ama İcardide çok kötü durumdaydı.

Barış önde çok verimli değil inşallah başarılı olur.Aşırı konsantrssyondan yanlış işler yapmaz

Son derece realist bir kadro olmuş, hiç beklemiyordum yalan olmasın. Okan Hoca, sahaya çıkması gereken kadroyu çıkarmış bence. Sara son dönemde hiç iyi görüntü vermiyordu ve tam hazır olmasa bile İlkay'ı koymuş tatava yapmamış. Abdülkerim'i severim ama oynadığımız futbol tarzına göre özellikle CL seviyesi için ağır bir oyuncuydu. Onu da kesmiş. Kadroda çok önemli iki hamle yapmış. Osimhen olsa Barış solda Yunus yedekte olacaktı tahminen. Icardi kumarına da hiç girmemiş. Belli ki biraz aklı başına gelmiş hocamızın, sevindim.

Şimdi iş futbolcularımızda. Haydi aslanlar be güldürün yüzümüzü 🙏

Geri
Üst Alt