GSC Haber Frankfurt Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Vaay

Apo'nun kesilecegini beklemezdim. Keza Sara'nin da. ilginc

Lemina' nın performansı önemli olacak; bildiğimiz Lemina ile takım savunması başka oluyor, umarım toparlanmıştır, sezona iyi başlamamıştı, onun işlevini üstlenebilecek başka biri yok kadroda. Bir de Barış tabii; yine canavar performans bekliyorum kendisinden, buna muhtacız.

Valla kimse kadroyu bu şekilde yapacağını tahmin etmediği için kaç gündür olan hoca ya vurmak için hazırlık yapıyorlardı… birbirlerini gaza getirip icardi apo oynarsa ve kaybedersek bunun hesabını sormalıyız diyorlardı…

Maç ne olur bilmem ama tam benim mantıkla birmkadro çıkarmış hoca… benden pas… kaybedersek çok üzülürüm…

vallah açtım tam sallayacaktım 😂

LAN MANYAK MISINIZ? 2 haftadır kafa şişirdiniz yok apo oynamasın yok icardiyi oynatacak kesin vay Lemina kesecek diye şimdi ampır ampır konuşuyorsunuz?

davinson solda oynamamalı
sara oynamalıydı bence. ilkay bana hiç hazır gelmedi

Apo ve İcardi'nin kesilmesi mantıklı

Ama bizim için bu maçta en önemli isimler Yunus ve Sane olacak

Yunus ve Sane geçen maçtaki gibi oynarlarsa o zaman işimiz çok zor olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayret Okan Hocam olabilecek en iyi kadroyu çıkarmış. Şaşırdım açıkçası.

Okan hocayı bazı oyuncuları yedek bırakamıyor diye çok eleştirdik.Korku var dedik.
O zaman nasıl eleştirdiysek şimdide taktir etmeyi bilmek lazım.Apo ve icardiyi kesebilmek önemli.
Bunun dışında benimde dahil herkesin muhakkak kafasında kendisine göre kadro tercihi var.
Benim için kırmızı çizgi singoydu.Şu maçta oynaması gerekiyordu.
Bunun dışında bizim hangi kadroyla çıkarsak çıkalım sahaya takım olarak doğru yayılmamız lazım.Ne zaman pres yapmalıyız ne zaman geride doğru yerde doğru biçimde
Durmalıyız bunlar çok önemli.

3 ağır oyuncu kesik yemiş. Okan hoca işi ciddiye alıyor gibi.

Beklerde sikinti cikmazsa gayet basarili mücadele gücü yüksek bir ilk 11, simdide pres ve defansi önde kurmadan vazgectiyse puan(lar) almamiz gayet normal.olur

Çıkabilecek en iyi kadro çıkmış. Ancak tek handikabımız beraber oynama alışkanlığı olmayan bir tandem ve ona bağlı olan bekler

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet iyi kadro. Haydi aslanlar alalım şu maçı be

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdülkerim ve Icardi son maçta bizi eksik oynatan oyunculardı. Kaan ise Lemina varken doğrudan yedek olur. İlkay'ı Sara'nın önünde görmek normal çünki Sara aşırı ağırlaşmış ve ikili mücadelelerle diri görünmüyordu. Oyundan çıkan ilk oyuncuydu Eyüp maçında.

Jakobs bir ihtimal Eren yerine tercih edilebilirdi ama hoca Eren'e güvenmiş.

En doğru kadroyu çıkardığını düşünüyorum.

singo sol stoper doğru tercih, tam aklımdaki 11di valla. singoyu geçen maçtan sonra yazmıştım sol stopee olursa iyi olur diye.

Şuan kadroyu eleştirenlerin tek amacı bence olurda kaybedersek ben demiştim demek için..

İcardi' nin olmamasıyla, UCL de Osimhen döndüğünde çift santrfor saçmalığına yönelmeyeceğine dair işaret vermiş olmasından dolayı ayrıca memnunum. Bu kadro çift forvet oynayamaz, velev ki herkes tam formunu bulmuş olsun.

Geri
Üst Alt