GSCimbom

Üye Görüşü Frankfurt Mağlubiyeti Hayırlı Bir Mağlubiyet miydi?

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüFrankfurt Mağlubiyeti Hayırlı Bir Mağlubiyet miydi? Sayfa 2

Batıkan Kanarya ·

Cevap
30
Okunma
1,3K
Sayfa
2/2

?

• Evet

• Hayir

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
genelde bizim hayırlı mağlubiyetler jimnastikçilere oluyor. elbette bu maçtan da alınmış dersler vardır ama iki maçtır görünüyor ki osimhen olsaydı o maç başka olurdu. rakip bizi kendi sahamızda paslaşmaya itemezdi. ileride tehdit yaratamayınca adamlar da yerleşiyor.

O maçta neyin nasıl olduğunu kimse anlamadı… işler iyi giderken olmadık yerden yediğimiz 3 gol oldu… 5 golün 3 ü kendi kalemize… Davinson o maç bildiğin patladı moral olarak… tüm takım dağıldı… sonrasında ise bu felaket geldi… Bu tipte kazalar her daim her takımda yaşanabilecek türden vakalar… bu ders aldı ders verdi muhabbetleri de saçma… hatta tam tersi o maçta bence fazla taraftar sözü dinlemekten oldu çoğu şey…rakibi geride karşılamaya çalışmalar apoyu yetersiz görmeler… tabi bir de Oshimen yokluğu…

Hayır değildi ama tüm sorunu abdülde görenlere de bir ders oldu en azından.Üstüne gereksiz bireysel hataları da bıraktık bu maç sonrası

Hayırlı mı oldu bilmem ama şanssız bir mağlubiyetti o kesin. Skordan bağımsız hem BAY bey ! boş pozisyonda dolarları değilde maçı düşünseydi maç farklı olurdu. Hem Apo'ya kesik atılmasa maç farklı olurdu. Sonuçta top yuvarlak anlık hatalar pahalıya patlıyor.

Şu kadronun böyle takımları hele de kötü gününde yakalamışken ezmesi lazımdı. Ön alan presi vs evet işe yarıyor ancak yine söylüyorum bu takım oyuncuların takıma ve taraftara bağlılığı sayesinde başarılı oluyo. Çok daha iyi futbol beklerdim açıkçası. Halen ataklarımız verimsiz. Olması gereken düzeyde değil. Açın iyi Avrupa takımlarını izleyin. Atakları, hız, kurulan taktik varyasyonları bizden çok ilerde. Hoca konusunda. İçerde aile ortamı kurması en büyük özelliği. Bu belkide başarıda en büyük rolü oynuyor. Okan hocanın bu konuda hakkını yiyemem. Oyuncuları iyi idare ediyo. Ama taktik ve pratik açıdan halen eksikler var. Liverpool maçı ne kadar inanılmazsa Frankfurt maçı okadar saçma. Hayırlı mı bilmiyorum ama keşke şuan en azından namağlup olsaydık. Ama yinede helal olsun oyunculara ve hocaya. Bişey diyemem yani. Şu kadroya devre arası iki takviye yap. Cl kazansa şaşırmam açıkçası.

Diğer maçlarda yaptığımız doğruları yapmak için 5 yememiz gerektiğine inanmıyorum. 1-0 öne geçmişken en kötü 1 puanı almak lazımdı