Tier 2 Frankowski, Rennes'e İmza Atmak Üzere

Fena değil bence iyi maliyetle yolları ayırdık başımıza bela olmadan.

Tutmasını ve takıma oturmasını çok istedim - olmadı maalesef.

çok zarar etmediğimiz bir durum gibi uzun sürede para alacağız gibi duruyor yazılan çizilen ama.

yolu açık olsun.

Git bi bak git bi bak!!
İmzayı atmış mı git bi bak!!

Tutmasını ve takıma oturmasını çok istedim - olmadı maalesef.

çok zarar etmediğimiz bir durum gibi uzun sürede para alacağız gibi duruyor yazılan çizilen ama.

yolu açık olsun.
Tutsan ne değişecek Can?Kanat oynatirdik dersen birderece ama hangi format olarak düşünürsen düşün BEK olmazdı /olmayacaktı.Bence en hayırlısı oldu.Angelinho Version 2 nin yolu açık olsun.

Kohn de iyi oynuyor oda gider yakında morata isteyen var .
Yalnız jelert nasıl gidecek futbolcu tipi yok çocukta 2 milyona falan yollamak lazım

Tutsan ne değişecek Can?Kanat oynatirdik dersen birderece ama hangi format olarak düşünürsen düşün BEK olmazdı /olmayacaktı.Bence en hayırlısı oldu.Angelinho Version 2 nin yolu açık olsun.
Tutsa ne değişicek ne demek yav ?

Tutsa zaten istenenleri sahada veriyor olması demek - o olmadığından gidiyor zaten.

burda her zamanki gibi Okan hocanın bir topçuya onay verip - fazla parayla alınmasına ok deyip - "yok olmadı" modu biraz.

angelino öyle, köhn öyle, franko öyle, jelert süre vermedi bile ama hepsini onaylayıp harcama yaptı kulüp sonuçta.(Yönetim kısmını ayrı tutuyorum - o ne kadar ödendiği ile ilgili eleştiri) ama okayi veren hoca

Okan hocam onay veriyorsa eğer hatalı.Bu oyuncu türü bizde ol-maz.Savunma yapmayan bek olmazz ve olmayacakta.Bize baskın safkan sagbek lazım öncelikle.Haa Boey gibi Savunması yanında bindirmeler yapabilen bek buluyorsan amenna .Ama onada sağlam dalak yürek lazım.
Ama kesinlikle öncelik Savunması olan bek.Saydiklarinin topunda savunma 0.

Okan hocam onay veriyorsa eğer hatalı.Bu oyuncu türü bizde ol-maz.Savunma yapmayan bek olmazz ve olmayacakta.Bize baskın safkan sagbek lazım öncelikle.Haa Boey gibi Savunması yanında bindirmeler yapabilen bek buluyorsan amenna .Ama onada sağlam dalak yürek lazım.
Ama kesinlikle öncelik Savunması olan bek.Saydiklarinin topunda savunma 0.
Burada herkes hatalı… herkes due olmayınca en çok bunu istedi… evet bu tip olmaz bize… yokluktan aldık onlardan da para ödedik… bundan sonrasına bakmak lazım…

By by.

e8ed161daeed464cafee016d096e80e6.gif

Geri
Üst Alt