- 30 Temmuz 2009
- 30.817
- 6.940
- 1.943
Taksit taksit de olsa parasını çıkardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.
Sorun benim türkcede olabilir ama buna bakarsak, adamlar isterse uzatma opsiyonunu cekmeyip geri bize yollayamaz mi? O zorunlu satin alma opsiyonu benim anladigima göre, tek herifler kiralik anlasmasini uzatirsa devreye giriyor. Ya da hatali mi okudum bunu?
Üstüne sanki o rakam Zaniolo'da ki gibi güzellemeye benziyor. Herhalde bize maasi ödetip, biraz vergiden kurtulmak icin o kadar yüksek kiralik bedeli veriyorlar.
Bence iyi anlasma degil. Opsiyon kullanilmazsa seneye yine kampta
Aynı böyle anlıyorum ben de. Ama millet çoştu, pek sorgulayan yok.Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.
Sorun benim türkcede olabilir ama buna bakarsak, adamlar isterse uzatma opsiyonunu cekmeyip geri bize yollayamaz mi? O zorunlu satin alma opsiyonu benim anladigima göre, tek herifler kiralik anlasmasini uzatirsa devreye giriyor. Ya da hatali mi okudum bunu?
Üstüne sanki o rakam Zaniolo'da ki gibi güzellemeye benziyor. Herhalde bize maasi ödetip, biraz vergiden kurtulmak icin o kadar yüksek kiralik bedeli veriyorlar.
üstat kafa karışıklığı var2 sene 1 öderiz vergilerle aldığımız para çıktı işte iyi.
Jelert nolcak bakalım
Senin Türkçe ile alakası yok gibi reyiz haklı görünüyorsun maalesef yazılan bakılırsa seneye tekrar kadromuzda görebiliriz ama seneye dönmezse bu sözleşme şartları geçerli olacak muhtemelen seneye geri döner 2750 ile kiralamış oluruz maaşını ödüyor isek 1 milyona kiralamış olacağız bir yıl için şu an iyi bir anlaşma değil seneye çok iyi bir anlaşma olabilir.Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.