GSC Haber Frankowski Resmen Rennes'te

Profesyonel futbolcumuz Przemyslaw Adam Frankowski'nin, 2025/2026 Futbol Sezonu dahil olmak üzere 1+1 yıl uzatma opsiyonlu geçici transferi ve 2026/2027 Futbol Sezonu sonunda zorunlu satın alma şartına bağlı olarak 2027/2028 Futbol Sezonu için kesin transferi konusunda Stade Rennais Football Club ile anlaşmaya varılmıştır.

Sorun benim türkcede olabilir ama buna bakarsak, adamlar isterse uzatma opsiyonunu cekmeyip geri bize yollayamaz mi? O zorunlu satin alma opsiyonu benim anladigima göre, tek herifler kiralik anlasmasini uzatirsa devreye giriyor. Ya da hatali mi okudum bunu?

Üstüne sanki o rakam Zaniolo'da ki gibi güzellemeye benziyor. Herhalde bize maasi ödetip, biraz vergiden kurtulmak icin o kadar yüksek kiralik bedeli veriyorlar.

Bence iyi anlasma degil. Opsiyon kullanilmazsa seneye yine kampta

Frankowski 2 yıllığına kiralık olarak takıma katılacak ve ardından 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. [BeFootball]

Frankowski 2 yıllığına kiralık olarak takıma katılacak ve ardından 2 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. [BeFootball]
Ama net bir şekilde kiralığın 2. yılı opsiyon diyor. Opsiyonu kullanmazlarsa 1 sene sonra satın almaları saçma olmaz mı. Mantıklı olan kiralığın opsiyonu kullanılırsa satın almanın gerçskleşeceği bence. Bu da aslında zorunlu olmayan, opsiyonlu satış demek.

Şu Napoli başkanının şerefsizliklerinden az buz bir şeyler öğrendiler bizimkiler herhalde.

2026-2027 sezonunda opsiyon kullanılmazsa zorunlu satınalma devreye girmeyecek mi demek yoksa isterse 2026-2027 sezonunda da kiralık olarak alabilir ama mutlaka bonservisini alacak mı demek?

Adamin iyi piyasasi varmis fransa da resmen soygun olmus. Burda rezalet bir performans.gösterdi halde zararsiz bir satis olmus bravo

Ama net bir şekilde kiralığın 2. yılı opsiyon diyor. Opsiyonu kullanmazlarsa 1 sene sonra satın almaları saçma olmaz mı. Mantıklı olan kiralığın opsiyonu kullanılırsa satın almanın gerçskleşeceği bence. Bu da aslında zorunlu olmayan, opsiyonlu satış demek.
Zorunlu satın alma ile gitti. 2 yıllık direk kiralamak yasak. Oyuncu Rennes ile 4 yıllık sözleşme yaptı. O +1 yıl kullanmama ihtimalleri yok yani.

Rennes Sportif Direktörü Loïc Désiré: "Karşımıza çok iyi bir fırsat çıktı. Onu Lens’te oynarken yakından takip ettim ve daha sonra scout ekibiyle birlikte detaylı olarak inceledik. Frankowski’nin profili, hocamızın oyun stiline ve kulübün oyun felsefesine mükemmel şekilde uyuyor."

1754418047049.webp

Evet oyle diyor biraz kafa karistiriyor zaten, ama yabanci kaynaklar 4 yilligina gitti diyor ve zorunlu transferden bahsediyorlar. Bizimkiler bu KAP aciklamasini biraz daha net yapabilirdi.

Evet oyle diyor biraz kafa karistiriyor zaten, ama yabanci kaynaklar 4 yilligina gitti diyor ve zorunlu transferden bahsediyorlar. Bizimkiler bu KAP aciklamasini biraz daha net yapabilirdi.
Zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesiyle birlikte, Stade Rennais Football Club tarafından şirketimize ödenecek kesin transfer bedeli 5.700.000 Euro olacaktır.
Eğer girmeme ihtimali olsaydı burada sanki devreye girmesiyle değil devreye girerse denmesi gerekirdi gibi. Yabancı en güvenilir kaynak bize gelirken de haberi ilk o vermişti o da 2yıl kiralama + zorunlu satın alma diyor.

Benim anladığım zorunlu zatın alma bedelini bir sene sonra değil de 2 sene sonra ödemek istemeleri.
İki sene kiralama ücretini verecekler.Bonservisi ise 2 sene sonra alacaklar.
Ancak büyük ihtimalle 2.750 kiralama ücretinin 1.750’si maaşa gider.

Benim anladığım zorunlu zatın alma bedelini bir sene sonra değil de 2 sene sonra ödemek istemeleri.
İki sene kiralama ücretini verecekler.Bonservisi ise 2 sene sonra alacaklar.
Ancak büyük ihtimalle 2.750 kiralama ücretinin 1.750’si maaşa gider.
1.7 maaşı vardı. İyi ihtimalle 1.2 yada 1.5 milyonunu biz veriyoruzdur.

Yolu açık olsun. Düzgün, efendi adam.

İlk yıldan sonraki +1 yıl için gerçekleşmemesi imkansız gibi bir şart konmuştur, göstermelik; fazla takılmışsınız. Maaşta vergi avantajı ve 2 yıl sonra bonservis ödeme isteğiyle böyle bir yol izlenmiş belli ki. Darısı Nelsson, Cuesta, Zaniolo, Jelert, Yusuf, Köhn' ün başına; amiiin!

Geri
Üst Alt