Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.403
- 14.033
- 1.728
Sart = sahada ilk nefesini aldigi an zorunlu oluyordur herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oglum kudurmayın lamuthis anlasma
tebrikler Gardi
oglum kudurmayın la
iyi transfere gardi
kötüye başkasını yazmayın!!!
5 maç yapsa zorunlu olur - orası biraz kelime oyunu bence.Şarta bağlı olması şaşırttı. Zorunlu bekliyordum.
%100 zam almis.900k Euro net alıyordu fazla vermemisiz
Gardi ye imkan ve yetkiyi veren Ali Koç sanki...oglum kudurmayın la
iyi transfere gardi
kötüye başkasını yazmayın!!!
Biz erden timur transfer döneminide gördükGardi ye imkan ve yetkiyi veren Ali Koç sanki...
Erden Timur da kraldır benim için... Sıkıntı yok. Ona buna düşman olmaya da gerek yok. Takım için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim kendi adıma...Biz erden timur transfer döneminide gördük
ne taglar acıldı transfer icin
en başarılı transfer dönemini geciriyoruz şuan![]()
Osimheni bile kazma yapanlardan ne bekliyorsun ki..futbolcu ve yönetici boklama timi hepsi.hatipoglu yetersiz ama okan buruk da avrupa hedefleri için yetersiz.Kavukçu biraz anlıyor sanki transfer işinden
Ben galatasarayın başındaki adamı desteklerim sadece!!Erden Timur da kraldır benim için... Sıkıntı yok. Ona buna düşman olmaya da gerek yok. Takım için çaba sarf eden herkese teşekkür ederim kendi adıma...
sen niye surekli polemige girmeye calisiyorsun sergen birisde sana yorum yapinca hemen kaciyorsun ustelik. yorumlarin surekli birileri hedef alma cabasinda.Osimheni bile kazma yapanlardan ne bekliyorsun ki..futbolcu ve yönetici boklama timi hepsi.hatipoglu yetersiz ama okan buruk da avrupa hedefleri için yetersiz.