GSC Haber Frankowski'nin Maliyeti Açıklandı

Birkaç yıl öncesi için yüksek, güncel olarak normal rakamlar diyebiliriz. Türk kulüplerinin mevcut 'borca batık' halleriyle bu paraları nasıl ödeyebildiğini/ödeyebileceğini halen de aklım mantığım almıyor da neyse. Hayırlı olsun.
ya zaten tr futbolu pek gelecegi yok gibi bi kac yil sonra patlariz :d

Ben galatasarayın başındaki adamı desteklerim sadece!!
Valla kusura bakma elmas takımın başındayken destekleyemedim. Ama gardi bu olayların içerisine dahil edildiyse başkanın da payı vardır demek ki. Doğru giden bir şey varsa da yanlış giden birşey varsa da başkanın payı vardır. Dursun başkan da gardi yi kullanarak başarılı bir iş yapıyor. Söylediğine katılıyorum. Başarılı işleri gardi başarısızları başkan yapıyor demek yanlış. Gardi başkanın talimatı olmadan bu işleri yapabilir mi?

Sözün özü bence haybeye yükleniyor yönetime de Okan hocaya da...

hep dış basından duyuyoruz fenerde talisca ve skriniar için maliyetleri açıklasında şöyle agız dolusu sövsün taraftarları

E hani sallai 2,5 alınca herkes 2,5 üstü istiyordu

Bizim takımın güncel maaş tablosu var mı

Öyle bir konu vardı ama bulamadım

ya zaten tr futbolu pek gelecegi yok gibi bi kac yil sonra patlariz :d
Büyük kulübünden en küçüğüne, TFF ve tüm kurullarına varana dek; Türk Futbolu kadar batıp bitmeye müstehak az oluşum vardır Dünyada. Mevzu derin, fazla da girmeyelim derim...

Hayirli olsun, yine makul bi anlasma. Cok sasirtti yonetim bu donem, iyi oyuncular - makul sozlesmelerle. Sanirsin Erden Timur geri dondu.

Bekledigimden bir tik az yani haberlerde 2 milyon euro maas ve 9 milyon bonservis deniliyordu. Iyi oynasin onemli olan o sonucta.

Geri
Üst Alt