GSC Haber Frankowski’nin Yetkilileri Galatasaray ile Görüşmek İçin İstanbul’a Geldi

Adamın performansını 3'lüyle 4'lüyle falan anlatmak mümkün değil. Tribün baskısından mıdır, önceki oynadığı kadro gücüyle bizdekinin farkından mıdır bilmiyorum, adamın ayakları tutuldu resmen. Hiçbir şey yapamadı.

Bir sürü teknik etmen kadar psikolojik etmenler de var. Bazen tutmuyor işte. Doeu gelse burada hepimiz çok iyi olacağını söylüyoruz (keşke o gelseydi ayrı konu) ama onun bile memleketimi özledim, ben burada yapamıyorum demeyeceğinin garantisi olmuyor.
Baskı bence

Fransa ligi ratinglerinde Hakimi sonrası gelen sağ bekin burada iş yapamaması mümkün değil

Bir de bizde fiziki özellikleri kötü olan bekler sorun yaşıyor bu da bir gerçek artık, sürekli 1e1 geçiş savunmak zorunda kalıyorlar.

Doue'yi almadık diye yok yere 20 milyon euro girdi sağ bekten.

Fransa'daki performansı makine gibiydi. 6 ayda oyuncudan vazgeçiyoruz aslında bakıldığında bu yanlış bir yol lakin bizdeki performansı da hiç ışık vermedi.
sadece fransa liginde degil polonya milli takiminda da gayet iyi oynuyordu euroda. ustelik polonya gayet defansif ve kapanarak oynuyordu. yani bu herifin sorunu hucum beki olmasi falan degil baska bisey var ama cozulemedi.

Herif videolarda fisek gibiydi

Lens taraftari ortaligi yangin yerine cevirmisti bu gidiyor diye, ratingleri falan coo iyiydi

Ben dahil hepimiz istiyorduk, maalesef agir yanildik

Para kazaniyorsan (minimum zarar) eyw.

Ama yonetime bu planlama konusunda guvenim olmadigi icin sakata kalmayalim endisesindeyim.

CL hic affetmez ordaki defoyu
Baba Frankowski, Jelert i toplasan Gökhan Sazdağı etmez. Ligden de alternatif bulunur. Zaten olabildiğince yabancıları yollayacağız, Cuesta ve Nelson ile birlikte bu dördünden kurtulmak gerek, kâr değil daha da fazla zarar etmemek adına

Baba Frankowski, Jelert i toplasan Gökhan Sazdağı etmez. Ligden de alternatif bulunur. Zaten olabildiğince yabancıları yollayacağız, Cuesta ve Nelson ile birlikte bu dördünden kurtulmak gerek, kâr değil daha da fazla zarar etmemek adına
Hemfikiriz.

Kalsinda demiyorum zaten, ama planli olarak dogru ismide vakit kaybetmeden koymalari lazim yerine. Yonetim icin kafam rahat etmiyor

Onu diyorum.

Sonra Cuesta vari isimler cikiyor iste

Biz hemen geldiginde katki verecek futbolcu istiyoruz ama her oyuncu öyle degil

Riera da anca ikinci sezonunda uyum saglamisti

Uyum süreci her oyuncu icin kolay gecmiyor

Frankowski da bence uyum saglayamadi

Geri
Üst Alt