Fransa Katliamları

Cevap: Fransa Katliamları

Erdal Eren i elbette savunmam her ülkenin sıkıntılı dönemleri olmuştur,Kenan Evren faşistin tekiydi, bizde hatalarımızı kabul ediyoruz ama soykırım yapıldı diyemez kimse kusura bakmasın.

hrant dink niye olduruldu, ermeni oldugu icin. hepimiz ermeniyiz diyen insan dogru insandir o yuzden

soykirim yaptiniz yalani diye birsey yok, ulkeden ermeniler def edilmis bunun da adi soykirimdir tanimina gore. bunu kabul edelim

Arkadas nereye def edilmis?

Hindistanami?

Adana tabi ki. Sen nereden okudun bunları söyler misin ? :)

Ya Ersin git arastir bol keseden atma. Adana'da iki askeri øldurdu diye falan. Google it hic birsey bilmiyorsan. Bir de birak artik su Turk dusmani søylemlerini istersen.

Bak basit birsey dediklerim. Sizin tarihinizde temiz degil ve siz yaptiklarinizi kabul etmiyorsunuz. Bu durum Turk dusmani yapiyorsa evet Turk dusmaniyim (:

Ula rusya'da insanı sırf çinli diye zenci diye çeçen diye tekme tokat dövüyorlar.

Voronezh'de neo naziler var örgüt kuruyorlar diğer ırkları öldürmek için eğitiliyorlar.Biz kimi yolda kürt diye dövdük?

1 kaç kişinin yaptıgını ülkeye mi mal edeceksin. Biz örgüt kurmuyoruz,kaldı ki bizim ülkemizde örgüt kuruyorlar bizim askerimizi öldürüyorlar sen neyin ırkçılıgından bahsediyorsun.

Polisi taşlıyorlar,otobüse molotof atıyorlar hamile kadını kursuna diziyorlar.Biz yürüyüş yaparken bile türk-kürt kardestir diye bağırıyoruz sen ne diyorsun bariz türk düşmanısın.

Biz o molotofluları Kürt halkının tamamına atfetmiyor dediğin gibi kardeşiz diye bağırıyoruz ama bir 2 tane şerefsiz insanın (Kenan Evren örneğin) yaptıkları bize atfediliyor. Çok garip

Ya Ersin git arastir bol keseden atma. Adana'da iki askeri øldurdu diye falan. Google it hic birsey bilmiyorsan. Bir de birak artik su Turk dusmani søylemlerini istersen.

Bak basit birsey dediklerim. Sizin tarihinizde temiz degil ve siz yaptiklarinizi kabul etmiyorsunuz. Bu durum Turk dusmani yapiyorsa evet Turk dusmaniyim (:

Ben google'a göre konuşmam. Tüm tarihi yutmuş adamım ben. Dursun Önkuzu'yu nasıl vahşice öldürdüğünüzü de bilirim. :)

Renktas forum neden provoke ediyorsun iki de bir.

Politik dusuncen varsa cik Taksim meydanina soyle burasi Galatasaray SK forumu.

yanlis gormussun biraderim burasi cafe Galatasaray SK'den baska seyler de konusuluyor

soylediklerimde de yanlis birsey gormuyorum benim dediklerimi dunya diyor, yani ermeniler bosuna mi 100 yildir soykirim, kurtler bilmem kac yildir hak istiyor [hayir tabi kide]

Bak arkadaşım senin yaptığında yanlış şimdi

Niye yanlıs Bahadır? görünen köy kılavuz istemiyor işte, kimin ne niyette oldugu belli, yıllardır basımıza ne geldiyse bu sindirilmişlikten geldi, savunacak herkes ülkesini, ekmeğini yediği devleti,sonra gelip burda millet prim vermesin bunlara senin askerine kursun sıkana özgürük isteyenlerin gerçek yüzleri çıksın işte, paşalarımızın hosuna gitmiyor fransann yaptıklara onlara acacaksın bi konu türkler ve soykırım binlerce sayfa tartısırlar zevklen.boşversenize kime ne anlatıyorsunuz, bir gün o ülkeler gelir kapanıza dayanırsa görürsünüz türkiyenin ne kadar büyük devlet oldugunu.

yanlis gormussun biraderim burasi cafe Galatasaray SK'den baska seyler de konusuluyor

soylediklerimde de yanlis birsey gormuyorum benim dediklerimi dunya diyor, yani ermeniler bosuna mi 100 yildir soykirim, kurtler bilmem kac yildir hak istiyor [hayir tabi kide]

Bu mu yani argümanın

Sen daha okuma yazmayı bile tam bilmiyorsun, hak hukuktan bahsediyorsun be adam. :)

her hak isteyene veriyon mu hakkını hayri...:)

Ben google'a göre konuşmam. Tüm tarihi yutmuş adamım ben. Dursun Önkuzu'yu nasıl vahşice öldürdüğünüzü de bilirim. :)

Git mahkeme zabitlarini cikart o zaman. Iki er Adana falan diyorsun. Er Zekeriya Ønge midir nedir o yuzden tutuklanir. Atma bol keseden Erdal Eren hakkinda yok Adana yok orda iki asker. Bak Ankara Yapi Meslek øgrencisi diyorum ODTU'lu bir øgrencinin protesto edilmesinden sonra gøz altina aliniyor diyorum. Git mahkeme zabitlarini incele iki eri øldurdu falan demeden ønce.

Google amca çıktı mertlik bozuldu :D Bilgi kirliliği aldı başını gidiyor. Bu arada Erdal konusunda ''Ankara Yapı Meslek Lisesi'' öğrencisi olduğunun altını çizeyim. O da yanlışlar arasında yerini alacak.

Ayrıca Selen ne zaman Dursun Önkuzu'yu öldürmüş ?

Onu kaçırmışım yahu :)

Geri
Üst Alt