Fransa Sokaklarında Türk Kutlamaları

Biz eğlenmeyi bilmiyoruz. Eğlenirken Kadına bile saygı gösteremiyoruz bu yüzden ben bunlara şaşırmıyorum. Küfürü, hakareti, ona buna aşağılama amaçlı laf sokmayı eğlencenin bir parçası olarak görüyoruz. Çok uzağa gitmeye gerek yok daha dün akşam çalınan marş yüzünden forumda kısa süreli gerginlik yaşandı.

Görüntülerde görünenlerin tek başına suçu değil bu, belki de suç payı en az olanlar onlar. Yetiştirenler ve örnek olması gerektiği halde tersini yapanlar bu işin asıl suçlusu. Siyasetçisi, Futbol içinde kalırsak yöneticiler, hemen her gün çocuklarımızı emanet ettiğimiz bir takım geri kafalı eğitmenler ve küçücük çocuğuna küfürü güzel bir şey gibi öğreten bir sürü ebeveyn, esas suçlu bunlar benim gözümde.

Artik birakin Konyaya siyasal kininizi kusmayi. Neymis efendim, milli mars sirasinda islik calmislar. Biraz gecmisimizi arastirsak bu olayin bir ilk olmadigini ve Istanbul dahil bircok yerde oldugunu goruruz. Gidin siyasal kirliliginizi baska yerde kusun. Ben bugun bu guzel skorun keyfini çıkarmak istiyorum.

Hem görün bakin ki yabanci milli takim taraftari Konya hakkinda nasil konuşuyor. (Konya Hollanda icin bir cehennem gibiydi)Ekli dosyayı görüntüle 48242

Altta sadece bir örnek .

ilave

Yukarıda gösterilen Mourad Mourinho bir Faslı.

Başka bir deyişle, bu mesaj ortalama Hollandalı insanı temsil etmiyor.

Haberleri acip bakarsak istanbulda hergun gasp var hergun tecavuz hergun hayvanlara iskence.
ama lafa gelince gurbetci turkler yobaz.
Sanki Turkiyedeki insanlar cok high class cok elit.

o davarlarda yurt dışındaki malların buradaki akrabaları zaten!!

şimdi bende hala mağara insanı gibi yaşayan ve bunu felsefe edinmiş biriyim.

emma bu yaptıkları zındıklık

trde olsa surilere ülkücülük yaparlar.

yokmu koyu bi fransız şunlara haddini bildirse

verdiğin cevaplardan kimin ezik olduğu belli makarnacı memo. tabi burada verilen cevaplara kuduruyorsun çünkü sende o fransa'daki kekolar gibi yurt dışındaki eziklerden birisin. sende hollanda'da çıktın konvoy yapmaya?

Gel bir gun Amsterdama seninlede yapayim konvoy

Geri
Üst Alt