Fransa-Türkiye Maçıyla İlgili Fransız Hükûmetinden Açıklama!

bu maç istanbulda olsa ne yapar eder oynatmazlardı

daha önce iki juventus maçında bizzat galatasarayımız bunu yaşadı

Sen ne yaparsan yap fark etmez, tarihsel, zihinsel kodlarında Türk düşmanlığı var tüm Avrupa'nın. 100 yıl önce fırsatı kaçırdılar, inşallah bir daha fırsat vermeyiz bu şerefsiz, haysiyetsiz, vicdansız yalancılar sürüsüne.

saplamak farz oldu ama böyle durumlarda rezil futbol oynayarak cevap verme gibi bir çöp reaksiyonumuz var

Ah şöyle taş gibi bi takımımız olsaydı da çıktıklarına çıkacaklarına pişman etseydik şunları.

bu maç istanbulda olsa ne yapar eder oynatmazlardı

daha önce iki juventus maçında bizzat galatasarayımız bunu yaşadı
Birinci olayda Türkiye ve İtalya arasında buyuk bir siyasi kriz patlak vermişti.

Diger macta da teror saldirilarini sebep gosterip Almanya'da oynatmislardi.

O maclar esnasinda Turkiye de teror saldirilari vardi onu bahane bulup oyle karar vermislerdi. Simdi oyle bir durum yok ki yani o dedigini yapamazlardi.

Edit: ilk mac Türkiye ve İtalya arasında büyük bir siyasi kriz patlak vermişti.

Diger macta da teror saldirilarini sebep gosterip Almanya'da oynatmislardi.

aslinda keske mac Türkiye'de olsaydi, inadina maci Gaziantebe koyardik :)))

edit: bu arada Tartisma Platformuna yazma yetkisi istiyorum, nasil yapabilirim?

aslinda keske mac Türkiye'de olsaydi, inadina maci Gaziantebe koyardik :)))

edit: bu arada Tartisma Platformuna yazma yetkisi istiyorum, nasil yapabilirim?
Ozelden Emrah Yildirim'a mesaj atman gerekir. Ben suan cikiyorum cunku :)

Merih'ten Alpay Özalan performansı bekliyorum.

Stadyumda taraftarlarımızdan biri kese kağıdı şişirip patlatsa, tribünlerinin yarısı korkudan Eyfel kulesine tırmanır. Öyle bir millet bunlar. ;D

Meşhur Sosyalist François ve eşi PKKcı Mitterand Çiftinden beri bu fransızlar nesil halinde böyleler... Ne diye şaşırıyorsunuz ki? Ali Sami Yen'e futbol oynattırmayan Monsenyörlerden bir farkları hiç olmaz... Maksat Türkiye'ye dair, mahalli hiçbir güzellik olmasın olursa çatlar bu "fran"sızlar ;)

Geri
Üst Alt