Fransa Vizesi

Hüsnü Ayabakan

Berlin Panteri
Arkadaşlar aksilik olmazsa 23 Martta Benelüx turuna gidiyorum..Fransa vizesi zor .ıkıyormuş bir de Ankaraya gidip parmak izi falan vermek gerekiyormuş..Haberi-bilgisi olan var mı ?

Evrakların tamamsa ve tekrar türkiyeye döneceğine inandırıcı belgeler varsa (iş yeri, çalışma vb.) vizen çıkar. Tabi maddi durumunun banka yoluyla iyi görünmesi lazım ayrıca.

Schengen değil mi? Schengen için gereken belgeler belli, İngiltere dışında ayrı talepleri olmaz diye biliyorum. Schengen için de en kolay olay, gidiş dönüş bileti ve otel rezervasyonları göstermek.

Yunanistan aktarmalı bilet al, vizeyi Yunanistan'dan al hemen hallolsun :D

Evrakların tamamsa ve tekrar türkiyeye döneceğine inandırıcı belgeler varsa (iş yeri, çalışma vb.) vizen çıkar. Tabi maddi durumunun banka yoluyla iyi görünmesi lazım ayrıca.

Benim hesabımda epey para var ama eşiminkinde yok sorun olurmu sence ? Yani bana çıkıp eşime çıkmaması gibi..BU arada ikimiz de diş hekimiyiz(eşim kamuda) biraz kolay çıkabileceğini söylüyorlar benim üstüme de iş yerim var ..

Benim hesabımda epey para var ama eşiminkinde yok sorun olurmu sence ? Yani bana çıkıp eşime çıkmaması gibi..BU arada ikimiz de diş hekimiyiz(eşim kamuda) biraz kolay çıkabileceğini söylüyorlar benim üstüme de iş yerim var ..

Yok ya hiç bi sorun olmaz büyütmeyin gözünüzde. Yeter ki uçak biletleriniz ve otel rezervasyonlarınızı gösterin. Schengen başvuru için gereken belgeleri de tamamlayın. Sigorta falan yaptıracaksınız çok ucuz zaten 4 gün kalacaksınız mesela 15 lira mı ne. Bankaya gidip söyleyin zaten gerekli şekilde hesap döküm ve sigortayı sağlar onlar size. Sorun çıkmaz.

Biz Galatasaray'lilar olarak fransaya vizesiz girebiliyoruz :):):)

Çok rahat çıkar kardeşim. Yeter ki evrakların tam olsun. İngiltere olsa bazen profesyonel futbolcular çok büyük iş adamları için bile sıkıntı çıkarıyor :)

Dis hekimiysen vize sorun olmaz. Dikkat ettikleri en önemli husus bankada su kadar paradan falan daha cok Türkiyede bir isinin olmasi memurluk ögretmenlik doktorluk gibi. Rezervasyon belgeleri ve maas bordrosu alirsin direk vize. Bankadaki para önemli ama cok da önemli degil en önemli olan sey is durumu.

Bu arada benim ablam ve esi de doktor Almanyaya gelirken hic sorun yasamiyorlar yesil pasaportlari var. Belki sizin de yesil pasaport hakkiniz vardir.

Geri
Üst Alt