Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Adamsınbisey yazmadim umarim bu basliga. yazsamda yazmasamda ozur dilerim.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamsınbisey yazmadim umarim bu basliga. yazsamda yazmasamda ozur dilerim.
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KAHİNBu başlık Fransa maçından sonra değerlenir
Az önce Fransa'da bir arkadasimi aradim, soluk solugaydi telefonda.
Dedim ne oldu? Dedi: Hic sorma, hepimizi korku saldi!
Olacakları 8 ay önce belirtmis idik.Fransaya iki macta da küsküyü saplariz relaks.
Tam bir uzman..Iki macta toplam 8 gol yiyecegimizi düsünüyorum.
Tam bir uzman..
![]()
sent via GSC
haziran'da 5-6 tane atıp kendimize getirirler bizi!
Dunku macta 9.5 kisi oynadik. Burak icerden maci izledi. Ozan yarim oynadi. 11 kisi olunca seyretBen uzun zaman sonra ilk kez 90 dakika izledim milli takımı, takip ediyor olsam bir enfes yorumda benden gelirdi![]()
Kamk ne yaptın yawIki macta toplam 8 gol yiyecegimizi düsünüyorum.
Sonuçta ne oldubaşladık gaz vermeye
Büyük takımlardan oyuncu almamak gerek Trabzonspor hariç... Gelecek olan varsa da Ömer Bayram gibi mütevazi futbolcular olmalı yoksa hemen yeniçeri oluyorlar...Dunku macta 9.5 kisi oynadik. Burak icerden maci izledi. Ozan yarim oynadi. 11 kisi olunca seyret
Her zamanki gibi yanlış öngörü ve CanIki macta toplam 8 gol yiyecegimizi düsünüyorum.
Ruh hastası peşimi bırakHer zamanki gibi yanlış öngörü ve CanCan artık insanları tipine göre yargılamaktan vazgeç... Karizma demek sarı kıl, biracı göbeği demek değil
Ayrıca senin aristokrat sandıkların Alman Köylüsü
Bu kadar da kompleks yapıp kendini hakir görme... Hürmetler...
Bir ara Sarper pesideydi onu hakladin sanirimRuh hastası peşimi bırak
sent via GSC
Mübalağa da bir edebi sanattır üstat ama Fransa'nın bitmiş okeye döndüğü de bir gerçektir... Eğer Mareşal De Gaulle, Valery Giscard D'estaing ve Jacques Chirac olmasa bugünleri de göremezlerdi...Evet doğru bir haber tanıdığım ne kadar fransız varsa şuan tek amaçları maçtan önce Türk vatandaşlıgına geçmek. Tir tir titriyorlar
Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk
Yok küstü bana ZarperBir ara Sarper pesideydi onu hakladin sanirim
Gerçekler acıtır üstat hürmetler... Bir kere de haklı çık yalnızRuh hastası peşimi bırak
sent via GSC