Fransız Futbolcu Guy Moussi Transfer Parasını Soma'ya Verdi

Alper Sahin

Aslan Üye
Nottingham’dan Birmingham’a geçen Moussi, 1 yıl için alacağı 300 bin pound’un (1 milyon TL) yarısını kanserle mücadele vakfına, yarısını da Soma felaketzedelerine verme kararı aldı. Menajerleri de kendi ücretlerini gönderecek.

26784031.jpg

Birmingham’a transfer olan Fransız futbolcu Guy Moussi imza törenindeki anlamlı hareketiyle büyük takdir topladı.
Defansif orta saha olarak yeşil sahalarda top koşturan 29 yaşındaki Guy Moussi, Birmingham’dan 1 yıl için alacağı 300 bin pound (yaklaşık 1 milyon TL) transfer ücretinin tamamını bağışlama kararı alırken, Soma’daki maden faciasında hayatını kaybedenleri de unutmadı. Alacağı ücretin yarısını kanserle mücadele eden bir vakfa vereceğini açıklayan Guy Moussi, diğer yarısını da Soma’daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine bağışlama kararı aldı.
MENAJERi DE BAĞIŞLADI
2004-08 yılları arasında Fransa’nın Angers takımında top koşturan Guy Moussi, Everton, Wigan Athletic, Stoke City ve West Bromwich Albion gibi takımlardan teklif almasına rağmen tercihini Nottingham Forest’tan yana kullandı. Yaklaşık 5 yıl burada top koşturan Moussi, geçtiğimiz sezonu Millwall’da kiralık olarak geçirdi.
Fransız futbolcunun menajerliğini yapan Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, futbolcunun bu anlamlı hareketi üzerine kayıtsız kalamadı. Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, transfere yardımcı oldukları için alacakları paradan vazgeçerek tıpkı Guy Moussi gibi Soma’ya bağışlama kararı aldı.
Soma derinden yaraladı
MOUSSİ, bağış konusunda Hürriyet'e, "Soma faciasını yakından takip etmiş, derinden yaralanmış ve ilk transferimde oradaki insanlara yardımcı olmayı düşünmüştüm" dedi.

Koray Durkal haberi

Helal olsun.

Yakinda Turkiye ye transfer olur :)

Adam 1 yıllık maaşını veriyor acaba bizim yıllık 7-8 trilyon kazanan topçular ne kadar yardım yapmıştır.. ?

enterasan , kesin türk dostları vardır , helal olsun.

enterasan , kesin türk dostları vardır , helal olsun.
Fransız futbolcunun menajerliğini yapan Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, futbolcunun bu anlamlı hareketi üzerine kayıtsız kalamadı. Muzzi Özcan ve Burhan Aytaç, transfere yardımcı oldukları için alacakları paradan vazgeçerek tıpkı Guy Moussi gibi Soma’ya bağışlama kararı aldı.
Soma derinden yaraladı
MOUSSİ, bağış konusunda Hürriyet'e, "Soma faciasını yakından takip etmiş, derinden yaralanmış ve ilk transferimde oradaki insanlara yardımcı olmayı düşünmüştüm" dedi.

Zaten menajerleri Türkmüş belki kendide Müslümandır.

Çok güzel hareketler bunlar.

Acaba bu yardımlar sadece Soma'daki felaketzedelere mi gidiyor ? yoksa ülke genelindeki özel gereksinim gruplarına mı gidiyor ?

Türkiyeye kapak atmak için yapmıs . bi bakıma sayısal oynuyor :) burda gelip 3 sene kontrat yapar paraları götürür ama yinede günahını almayalım helal olsun .

Parayı aksaray üzerinden yolladıysa o para somaya biraz zor gider.Bu saatten sonrada alayına gider.

Gözlerim yasardi, duygulandim birden. Sahada oyun bile oynamayan adamlara bu sene 40 Milyona yakin TL ödeyecez, onlara bostan hizmet yapacaklarina, bu insan evladi ile 2 Milyon TL´den 5 yillik sözlesme yapsalar icim yanmaz. Böyle güzel insanlarin zengin olmasini istiyorum, cünkü bunlar garibin halinden anlayan insan evladidir. Sen ona verirsin, o para bil ki bosa gitmez, insanliga faydasi dokunur.

Türkiyeye kapak atmak için yapmıs . bi bakıma sayısal oynuyor :) burda gelip 3 sene kontrat yapar paraları götürür ama yinede günahını almayalım helal olsun .

Eski Türkiye'de aşırı saf millettik her şeye inanırdık, yeni Türkiye'de aşırı kurnaz olduk her iyi şeyde bile bir b.kluk arıyoruz,hepimizin içinde bir Rasim Ozan yatıyor sanırım :D..

Geri
Üst Alt