Fransızca Genel Sohbet

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Ekran-Resmi-2016-11-23-13.47.05.png

Evet Fransızca nasıl bir dildir

Bilen arkadaşlar bu başlık altında öğrenmek isteyen arkadaşlara bilgilerini aktarırsa seviniriz. Onun dışında Fransa ve Fransızlar ile ilgili genel sohbetimizi bu başlık altında toplayalım.

Not: Fransa futbolu Fransız genç futbolcular ile ilgili konularıda bu konu altında konuşabiliriz.

Tek bir cümle biliyorum ama burada söyleyemem ayıp.

Ayrıca Fransızca konusu açılmışken 15 sene önce lise de Fransızca değil de Latince seçen aklıma tüküreyim.

sent via GSC

gençlik zamanlarımızda, kemer de rus hatun ayarlamaya çalışıyorum ,hatunla tanışayım derken çat pat ne saçmaladımsa artık, elini ağzına götürdü sus işareti yaptı ve " rahat ben türkçe biliyor" dedi.

güzel günlerdi be

Nice, Lille, Lyon, PSG, Metz, Nantes. Fransızcam iyidir.

Almanya'da yasamak yerine Fransa da yasamayı düsündün mü hic
Yok bi defa bile aklıma gelmedi.

Fransa Almanya dan çok daha güzel bir ülke ama mesela dillerini hiç sevmiyorum, bana hiç yatkın değil bir iki kere öğrenmeye çalıştım ama kısa süre sonra hep bıraktım.

sent via GSC

gençlik zamanlarımızda, kemer de rus hatun ayarlamaya çalışıyorum ,hatunla tanışayım derken çat pat ne saçmaladımsa artık, elini ağzına götürdü sus işareti yaptı ve " rahat ben türkçe biliyor" dedi.

güzel günlerdi be
Sonuç noldu sonuç? Gol mü?

Alnitak Alnilam Mintaka

Okunusu dısında cok sorun cıkarttığını görmedim
Gırtlak'dan balgam sesi cıkartırsan okeydir

Bu konuda bize daha fazla yardımcı olabilecek renktasımıza danısalım

@Gökhan Sancak
Yok bi defa bile aklıma gelmedi.

Fransa Almanya dan çok daha güzel bir ülke ama mesela dillerini hiç sevmiyorum, bana hiç yatkın değil bir iki kere öğrenmeye çalıştım ama kısa süre sonra hep bıraktım.

sent via GSC

Geri
Üst Alt