- 4 Ağustos 2009
- 90.451
- 71.452
- 5.188
Galatasaray taraftarı elalemin 8 numarasıyla dalga geçeceğine, bir türlü başkanının alamadığı 8 numarayla dalga geçsin bence.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray taraftarı elalemin 8 numarasıyla dalga geçeceğine, bir türlü başkanının alamadığı 8 numarayla dalga geçsin bence.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfer nobeti cezam kalksin artık 5 gün oldu frukomkronik ve maliyetin karşılığını hiç bir zaman veremedi
Hasar yazıp geçiştirmişler kap bildirimleri gibi, hasarın boyutu önemli. Konu Fred olmasa 4 hafta full performans oynar derdim. Ancak Fred ciddi tedavi süreçleri geçiriyor muhtemelen 45-50 gün sürer tam toparlanması.@Melih Peker @Hekim Aslan 2 ayı bulur diyebilir miyiz
yeni nöbete bitiyor cezan, kim verdiyse cezanı o kaldırır ancak kimse kimseye karışmaz ahbab.Transfer nobeti cezam kalksin artık 5 gün oldu frukom
Benim fikrim beni ilgilendirmezyeni nöbete bitiyor cezan, kim verdiyse cezanı o kaldırır ancak kimse kimseye karışmaz ahbab.
Zaten lig 2 hafta sonra basliyor. Ne guzel bir tesaduf2 hafta yokmuş
Oral Troll2 hafta yokmuş