Paraguaylı orta sahalarını çok beğenmiştim tam batalla tipi sıkıntı çıkaracak oyuncu gibi duruyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
oscar romero
tam mahalle abisi gibi girdi rahat rahat takıldı adam
Paraguaylı orta sahalarını çok beğenmiştim tam batalla tipi sıkıntı çıkaracak oyuncu gibi duruyor
RNE-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
basın toplantısı üstüne kadroda olmaması çok tatsızdı benim gözümde.sorun cikarmadan sessizce gitti.. ayip ettik mi ? ee biraz
Karpuz sezonu bitti reis.Nereye gidiyorsun daha karpuz kesecektik
Naber süper GurboKarpuz sezonu bitti reis.
2 3 sene sonra iflas aciklar pendikYakup;
Pendikspor Galatasaray’a Midtsjö için 3 milyon Euro bonservisi 4 yılda 4 taksit halinde ödeyecek.
İlk taksiti alırız gerisi yalan olurYakup;
Pendikspor Galatasaray’a Midtsjö için 3 milyon Euro bonservisi 4 yılda 4 taksit halinde ödeyecek.

O da iyimis. Sen yarin MediaMarkt'tan 30 bin TL'ye aldigin televizyonu taksitle alirken; ''ilk taksiti odedim ama param kalmadi, kalan taksitleri odemiyorum'' diyebilirmisin ?
Renkdaş adamlar küme düştümü o parayı alabileceğini mi sanıyosun. Ancak şu an için finansal olarak artı 3 ekleniyor gelirlere bu açıdan önemli.O da iyimis. Sen yarin MediaMarkt'tan 30 bin TL'ye aldigin televizyonu taksitle alirken; ''ilk taksiti odedim ama param kalmadi, kalan taksitleri odemiyorum'' diyebilirmisin ?![]()
Tabi ki alacaksin, gerekirse FIFA'yi verirsin alacaklari her gelire el koyuluyor parani tam odeyene kadar. Baska kuluplerin basina gelmedigi bir olay degil. Ha 3 yil da degil de belki 5-6 yilda alirsin, orasi farkli. Ama sonunda alacaksin..Renkdaş adamlar küme düştümü o parayı alabileceğini mi sanıyosun. Ancak şu an için finansal olarak artı 3 ekleniyor gelirlere bu açıdan önemli.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi