# Fredy Guarin

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
1171257.png

bugün corrierre dello sport da manşetten verdi.mancini görüşmüş bile guarinle.ayrıca ingiliz basınında 10 milyon avro önerdiğimiz ve interin kolaylık sağlayacağı yazıldı.tottenham da peşinde.

Kim bu arkadaş

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süper olur alsak aslında.

bence alex songdan daha iyi.

FUT da orta sahada iyi oynuyordu:)

♧tapatalk♧

guarin iyi oyuncu

gerci bize gelirse nerde oynatacan? sagda oynarmi?

chelsea de istiyor bildiğim kadarıyla . çok iyi topçu kendisi de alamayız hele yabancı sorunumuzda var malüm mümkün değil .

Ne yaptınız ya? :D

Sağ kanat diyen olmuş, Alex Song'dan iyi diyen olmuş.

Guarin özünde çift yönlü, hızlı, teknik, güçlü kısaca komple bir orta saha oyuncusudur ama zamanla Amc yani Sneijder'in bölgesinde oynamaya başladı. Alabilir miyiz? Kesinlikle hayır... Hiç mi hiç ihtimal vermiyorum, alamayız.

Çok iyi oyuncu. Box-to-Box diye tabir edilen oyuncu tipi kendisi. Ama yabancı statüsü varken alabileceğimizi sanmıyorum.

Hemde Guarinin oynadigi bölge en az ihtiyacimiz olan bölge. Önce bir stoper ve forvet isine bakalim.

guarin in gideceği yer chelsea city dortmund münih gibi takımlar , gelme ihtimali 0

Ne yaptınız ya? :D

Sağ kanat diyen olmuş, Alex Song'dan iyi diyen olmuş.

Guarin özünde çift yönlü, hızlı, teknik, güçlü kısaca komple bir orta saha oyuncusudur ama zamanla Amc yani Sneijder'in bölgesinde oynamaya başladı. Alabilir miyiz? Kesinlikle hayır... Hiç mi hiç ihtimal vermiyorum, alamayız.

Amc olarak oynatilmasinin sebebi kadro darligi..

Italya'nin en iyi 3-5 box-to-box oyuncularindan biri. Inter'in yeni sahibi kemer sikma poltikasina uymayan butun oyuncularini satabileceklerini soyledi.. 2.5 milyon euro'nun uzerinde olan bir iyilestirme istiyordu Guarin..

alınırsa drogba kesilebilir

daha hajrovic lisanzi cikarmadik yabanci sorunundan hala yabanci oyuncu neyin nesi?

Geri
Üst Alt