# Fredy Guarin

Muslera

Semih Melo Hakan (Zan)

Hamit Guarin Selçuk Telles

Sneijder

Burak Drogba

Gelirse efsane olur.

Melo'nun stoper olduğu bir ortamda değil Guarin, o bölgenin en kaliteli oyuncusu gelse sevinmem. Melo zaten halihazırda mevkiisinin en iyilerinden. Orta alanda kesilecek biri varsa o da Selçuk'tur. Yabancı olursa da bu haliyle Drogba'dır.

Yabanci siniri olmasa... lanet olsun bu federasyona.

3-5-2'de oynayabilecek en iyi oyunculardandır.Melo'nun stopere de çekilmesine gerek yok.Guarin gelirse 3-6-1 bile oynanabilir.

Bu takımın gerçek sorunu tempodur. O kadar ağır ve hantal yerli oyuncularımız var ki, 5 yılda top çeviriyoruz. Takımın basiretsiz pres denemeleri, rakibi yıldıramaması sürekli başımıza iş açıyor. Orta alana tempolu, diri ve agresif bir oyuncu daha lazım. Bu çok açık bir sorun. Önce Essien, şimdi Guarin haberleri çıkıyor ki Mancini de farkına varmış bu sorunun.

Selçuk iyidir, her zaman Galatasaray kadrosunda bulunmayı hakedecek bir oyuncu ama aşırı eziliyor mücadelelerde. Sürekli topun üstüne atlayıp saçma fauller almaya çalışıyor. Açıkçsı şu anki mevcut tempomuzla Chelsea orta alanımızı sünger gibi emer. Oraya kesinlikle bir takviye şart.

Nasıl geçen sezon Sneijder, Drogba transferini fırsata çevirdiysek; şu anda Guarin için de aynısı geçerli. Alabilirsek bir sorunumuzu daha ortadan kaldırmış oluruz. Yabancı konusunu aşmak bizim elimizde. Riera, Dany, Amrabat, Chedjou gibi oyunculardan kurtulmak gerek.

Eğer transfer olursa şöyle bir şey bekliyorum;

...................Muslera

Salih.....Semih.......Gökhan....Telles

..................Melo..................

..........Selçuk....Guarin

................Sneijder

............Burak....Drogba

Salih, Telles, Melo ve Guarin pres gücü olan oyuncular. Bu da bizi oldukça rahatlatacaktır bu formasyonda.

Ligin gördüğü en komple orta saha oyuncusu olurdu büyük ihtimalle de...Gelmez...Alamayız...Öncelikli mevki değil ayrıca...Stoper ihtiyacının daha acil olduğunu düşünüyorum...

Ne yaptınız ya? :D

Sağ kanat diyen olmuş, Alex Song'dan iyi diyen olmuş.

Guarin özünde çift yönlü, hızlı, teknik, güçlü kısaca komple bir orta saha oyuncusudur ama zamanla Amc yani Sneijder'in bölgesinde oynamaya başladı. Alabilir miyiz? Kesinlikle hayır... Hiç mi hiç ihtimal vermiyorum, alamayız.

Asıl yeri DMF'dir. Ve Alex Song'dan kat kat iyidir.

Bilmediğin adamlar hakkında çok konuşup burda millete laf sallama.

Fifa 14'ün en komple futbolcusudur kendisi .Gecenlerde Manu da istiyormus diye haberler okumustum.Gelirse Drogba gelmis gibi sevinirim .Bu adam bambaska

1-Yabancı sınırı

2-Talipleri

3-Maliyeti

uzar gider bu ama ilk seçenek varken diğerlerine gerek bile yok imkansız!!

Guarin Cm, şuan AMC oynuyor. Ön libero değil pozisyonu. (ön libero sananlara)

Pek tanımam kendisini yalnız geçen bir haberde Juventus'la Vucinic karşılığında takas edilmesinin İnter yönetimi tarafından kabul edildiği ama taraftarın aşırı karşı çıkması sebebiyle transferin yattığını gördüm. Demek ki uygun bir teklife İnter satmaya razı ama oyuncu ne der bilemeyiz tabi.

hadi bebeğim kabul et teklifi

hadi bebeğim kabul et teklifi

tumblr_mlg2n2EE5c1qaz0qto1_400.gif

La Chelseanin 13m pounds teklifini reddettiler biz nasil alalim onu?

Gelse bile nasil oynatacaz ya

Yabanci siniri kalkti da bizim mi haberimiz yok?!

Cl'de zaten chlesea'ye eleniriz

Seneye de yabanci sayisi 5'e dusecek

Geri
Üst Alt