Frey: "Ben bu takımda herkesten daha fazla çalışıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Sivasspor maçının hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Frey, performanslarının son haftalarda yükseldiğini ifade etti.

Henüz istedikleri seviyede olmadıklarını ama daha iyiye gideceklerine inandığını belirten Frey: "Önemli olan maçları kazanmak. Sonuçta üç kulvarda yarışıyoruz, tabii ki bu 3 kupayı da kazanmak istiyoruz. Şu anda yapmamız gereken şey maç maç bakmak. Devamında benim için muhakkak goller de gelecektir. Şampiyon olacağımıza yüzde 100 inanıyorum. Bence birlikte çalışarak büyük hedeflere ulaşabiliriz."

"Erzurumspor hakkında pek bir şey duymadım"

İsviçreli futbolcu, kamuoyunda adının Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile anılması iddialarına da açıklık getirdi.
"Benimle ilgili haberler çıkmadan önce Erzurumspor hakkında pek fazla bir şey duymamıştım. Erzurumspor'a tabii ki saygım var ama bu haberlerden önce onlarla ilgili çok fazla bir şey duymamıştım."

"Herkesten daha fazla çalışıyorum"

Michael Frey, takımdaki herkesten daha fazla çalıştığını ve bunun da herkes tarafından bilindiğini belirtti.

"Şunu söyleyebilirim ki ben bu takımda herkesten daha fazla çalışıyorum ve bunu da görüyorlar. Geldiğim günden itibaren kulüpteki insanların bana karşı her zaman çok iyi olduğunu ve gelişimimi desteklediğini görüyorum. Çok fazla eleştirildiğimi düşünmüyorum. Çok fazla farklı milletten oyuncu var ama hepimizin hedefi aynı. Tek bir hedef ve amaç için çalışıyoruz, o da Fenerbahçe'nin başarısı."

"Goller zamanla"

Sarı-lacivertli formayla henüz resmi maçlarda gol atma başarısı gösteremeyen Frey, gollerin zamanla geleceğine inandığını dile getirdi.

"Transfer olmadan önce olaya takımın 1., 2. ya da 3. forveti olup olmayacağım şeklinde bakmadım. Biz hep birlikte bir takımız. Birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Aramızda iyi bir arkadaşlık var. Fenerbahçe'nin iyiliği için birlikte savaşıyoruz. Her şeyden önce önemli olan Fenerbahçe'nin kazanması. Benim için tabiki bir forvet olarak gol atmak çok önemli. Son hazırlık maçında da bir gol attım, bu da benim için çok iyiydi. Tabiki gol atmak istiyorum. Ceza sahasına girdiğim zaman benim görevim gol atmak ama aynı zamanda defansif bir görevim de var. Takımıma yardım etmek istiyorum. Goller zamanla gelecektir."

"Her maçta her antrenmanda gerçekten çok çalışıyorum. Elimden gelenin yüzde yüz yirmisini vermeye çalışıyorum. Başarı da ancak bu şekilde gelir diye düşünüyorum. Biraz da pozitife odaklanmak gerek, sadece negatife odaklanmamalıyız."

Fenerbahçe'nin kuruluş yıl dönümüyle, doğum gününün aynı gün olması hakkında da konuşan Frey:

"Fenerbahçe'den teklif geldiğinde bu tesadüfü ben de gördüm. Gerçekten belki de kaderim budur diye düşündüm. Göğsümde bu sayıyı gördüğümde, bu gurur duymamı sağlıyor." şeklinde cevap verdi.

Frey, kadro dışı bırakılan takım arkadaşlarıyla ilgili ise şu ifadeleri kullanarak sözlerini tamamladı:

"Futbol içinde kadro dışı kalmak gibi olaylar ilk defa olmuyor. Profesyonel olarak bu tarz durumları kabul etmeniz gerekir. Tabiki bize sebepleri hakkında bir şeyler söylediler ama önünüze bakmak zorundasınız. Bu konuyla ilgili üzgün olamazsınız. Sonuçta bu futbol, futbol da bir iş."

De Marke Sports

Tip Tuncay Şanlı, oyun Uğur Boral

Frey'in hakkı yeniliyor

Tarık Frey değişikliği yapalım

Son haftalarda performanslari artiyormus bunu diyen adam dusme hattinda :asd:

Dünyanın en iyi forveti yakında ligi sallamaya başlar.

2. lig topcusu fakat baya caliskan bi herif
elmanderin kotusu gibi

bu haber neden burda paylasildi anlamiyorum

Bize ne yav bu kazmadan.

sent via GSC

kazık gibi herif sahada ben topcu degilim diye bagırıyor

Geri
Üst Alt