GSC Portal Furkan Galatasaray'dan Kopuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye
f600_1N9MR.jpg

Galatasaray Liv Hospital'ın 23 yaşındaki pivotu Furkan Aldemir, kulübün ödeme yapmamasının ardından sözleşmesini fesih etmek için işlem başlattı.

Haberin Detaylar GSC Portal'da...

Albayrakla görüşelim de, Futbol dışındaki şubeleri kapatsın arkadaş. Çok gereksiz hepsi.

Sube kapansin yav dünyanin en gereksiz sporu basket

Basketboldan ne kadar gelir elde ediliyorsa takımın tüm gideri de o kadar olmalı. Giden gitsin, hayırlı yolculuklar.

fenerbahce yerinde olsam hemen sozlesme imzalatirdim..

ne kapanmasi be. futboldan sogutular elimizde haftalik moral depolayacak basketimiz kaldi

Gerçekte çok büyük Galatasaraylılar elini cebine atamıyolarmımıs trilyonları çok mu zor yardım etmek hepsi lafta

bencede kapansın bayanlar avrupa şampiyonu olmuş , erkekler uzun yıllar sonra şampiyon oluş kimin umrunda yeter ki selçuk ve burak gibi kazmalar daha çok kazansın..

Basketbol'dan nezaman sogutacaklar diye bekliyordum olan oldu, helal olsun antartica'ya dondu taraftar hersey ve herkesten sogudu.

Basket dursun.Voleybolu kapatalım.

3. kalecimiz muhteşem futbolcu Eray İşcan'a muhteşem vizyonlu Ünal Aysal yönetiminin yaptığı zam ile Furkan Aldemir'in bir senelik alacağı ödeniyor.

41 kişilik saçma futbol kadromuzdan bi oyuncunun maliyetinin çeyregini baskete veremiyoruz.Selcuk,Burak yatarak para kazansın Baskete para yok.Bi basket vardı elimizde takımı nasıl güçlendircez diye konusurken elimizdeki tek dogru düzgün Pivotu kaybettik.Bu kadar rezalet olmaz.

Rezillik. 5 aydır maaş alamıyomuş denilenlere göre. İhtar çekmişti zaten bi ay önce. Aynı durum hala devam ediyomuş.

Sadece Selcuk ve Buraki satsaydik hem futbol takimi hem basketbol takimi duzelirdi, yazik gunah ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt