GSC Portal Furkan Galatasaray'dan Kopuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angolaya gitmiyor sonucda beyler. NBA !!!
Bu firsati her basketbolcu kunlanmak ister. bizim icin üzücü olsada basari dilemek gerekir.
Ilerde geri döner bize insallah.

Yolu açık olsun. Umarım çok çalışıp kendini geliştirir ve bizi gururla temsil eder. Bir gün yine parçalı altında da izlemek nasip olur.

Yolu açık olsun ,
Burada bazı tepkilerin gereksiz olduğunu düşünüyorum , ben öyle basketbolla ilgili bilgisi olan birisi değilim ama kendisinden hazzetmesemde Murat Özyer'e olan tepkiyi anlayamadım ,
Sonuçta bu adam bir profesyonel ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı çalışır , kızılacaksa bence bu şubelerden sorumlu olupta kendi reklamlarını yapmaktan başka iş yapmayan yada GS'lılığı ile reklamını yapan süper zengin sözde taraftarlarımıza kızın .

Ayrıca burada futboldaki oyuncuların aldıkları paralar üzerinden de yürümek yersiz ,
futboldaki transferleri birçok çöpü ne kadar eleştirsemde buraya karıştırmamak lazım ,
malum kriterler ve kurallardan dolayı bugün nefret ettiğimiz adamlar 1 lirada kazansa bir faydası yok ,

Bizim Ülker gibi bir gerçek bir destekleyici bulmamız ve mevcut şube yapılanmasını toptan değiştirmemiz lazım , evvelde dediğim gibi rakibinin taraftarı olan zengin sadece fenerliliği ile reklamını yapmıyor iken bizimkiler sadece çok laf az işten başka birşey değil hatta iş bile görmüyorlar !

Furkan, yetenekleri belli sınırlı bir oyuncu. Phily'de çok fazla süreler alacağına ihtimal vermiyorum. Hali hazırda C rotasyonu dolu durumda zaten. Ayrıca daha Embiid sahne almadı. Bir de o durum var yani.

Yolu açık olsun ,
Burada bazı tepkilerin gereksiz olduğunu düşünüyorum , ben öyle basketbolla ilgili bilgisi olan birisi değilim ama kendisinden hazzetmesemde Murat Özyer'e olan tepkiyi anlayamadım ,
Sonuçta bu adam bir profesyonel ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı çalışır , kızılacaksa bence bu şubelerden sorumlu olupta kendi reklamlarını yapmaktan başka iş yapmayan yada GS'lılığı ile reklamını yapan süper zengin sözde taraftarlarımıza kızın .

Ayrıca burada futboldaki oyuncuların aldıkları paralar üzerinden de yürümek yersiz ,
futboldaki transferleri birçok çöpü ne kadar eleştirsemde buraya karıştırmamak lazım ,
malum kriterler ve kurallardan dolayı bugün nefret ettiğimiz adamlar 1 lirada kazansa bir faydası yok ,

Bizim Ülker gibi bir gerçek bir destekleyici bulmamız ve mevcut şube yapılanmasını toptan değiştirmemiz lazım , evvelde dediğim gibi rakibinin taraftarı olan zengin sadece fenerliliği ile reklamını yapmıyor iken bizimkiler sadece çok laf az işten başka birşey değil hatta iş bile görmüyorlar !

Abicim uzun uzun yazmayacam, şu kadar söyleyeyim. Basketbol şubesine ilgili olmaman senin tercihindir, eyvallah fakat interneti talan edip hem Kadın Basketbol takımında hem Erkek basketbol takımında son 3 sezonda yaşanan rezillikleri bir araştır. Bir de bu olaylar karşısında Murat Özyer'in basketbol şubesindeki görev tanımına bak. İşte o zaman Murat Özyer'e gösterilen tepkilerin ne kadar anlamlı olduğunu farkedeceksin.

Ayrıca ne kadar ekmek o kadar köfte diye bir dünya yok. Şu 3 yılda edilen binlerce isyanın asıl sebebi zaten Murat Özyer'in işin köfte kısmında hiçbir zaman olmamasıdır :) .Ekmek kısmını saymıyorum. O da esasen Murat Özyer'in görevi olmasına rağmen takımın koçu Ergin Ataman tarafından icra ediliyor :) .

Bu arada neyseki söylediklerimi gsbasket ekibi detaylandırmış; buyrun

Basketbol ?ubesinde paralar ödenmezken Murat Özyer neler yap?yordu? ??te cevab?... - Galatasaray Basketbol Sitesi

Yok serbest ama şimdilik kalıyormuş.

futbol zaten bitikti bu branşı da el birliğiyle yok ettiler. en ufak katkısı olanın bütün yakınları dahil tek tek güzelce anıyorum.

ya birde liv hospitalın sponsorluk karşılığı verdiği gelecek sene vadesi olan senedi kırdırmışlardı. bunun parasıyla ne bok yediniz şeref yoksunları.

Oynadığı futbolla harikalar yaratan yasin özdemir, maç başına aldığı parayı basket şübesine verse takımın 1 yıllık masrafları çıkar.

Burak ve Selcuk un maaslari ile yep yeni basketbol takimi kurulur..

Galatasaray Spor Kulübü'nden Duyuru

Profesyonel basketbolcumuz Furkan Aldemir ile kendisinin kariyerine NBA'de devam etme isteği üzerine karşılıklı olarak anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan mutabakat sonucunda bonservis bedeli kulübümüze ödenerek yollar ayrılmış olup, Furkan Aldemir'in daha sonra Türkiye'ye dönmesi hâlinde yalnızca Galatasaray'da oynayacak olması kayıt altına alınmıştır.

Sporcumuza NBA'de ve bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt