Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.932
- 23.483
- 3.723
TÜR: Aksiyon/Savaş/Dram
SÜRE: 135 Dakika
YÖNETMEN: David Ayer
OYUNCULAR:
Bradd Pitt, Shia LaBeauf, Logan Lerman, Michael Pena, Jon Bernthal
OFFİCİAL TRAİLER:
Fury Official Trailer (2014) Brad Pitt, Shia LaBeouf HD - YouTube
İMDB Rating: 8.1/10
Filmi bu hafta arkadaşlar ile sinema da izledim. Bu kararı vermem zaten çok zor olmamıştı, çünkü bu tarz filmlerde çok iyi oyunculuk sergileyen Bradd Pitt'in olması ve de üzerine bir 2.Dünya Savaşı temalı film olması sebebi ile izlemesem olmazdı.
Film ile ilgili sosyal medya da zaten oldukça farklı görüşler hemen dikkatinizi çekmiştir. Kimisi yine klişe bulurken kimisi de ''Er Ryan'ı Kurtarmak'' dan sonra izlediğim en iyi bu tarz filmdi ye varana dek geniş bir görüş yelpazesinde yorumda bulunmuşlar.
Ben ise olumlu düşünen taraftayım. İzlemeyenler için çok fazla detay vermeyeceğim fakat, savaşın acımasızlığı ve aslında kazananı olmadığı teması çok güzel işlenmiş. Görsel ve aksiyon olarak da çok yeterliydi bence.
Bazılarının uzun bulduğu ev sahnesini ise ben çok dozunda buldum, ki orada ki kızcağız için keşke daha da uzasaydı bile dedim...
SONUÇ:
İzleyin ve mümkünse sinema da, 3 Boyut ile izleyin. Bence beklentinizin altında kalmayacak bir film olmuş. İlla ki klişeler, ve eksik kalan yerler var ama göze batmıyor bana kalırsa.