Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.017
- 73.581
- 5.188
çoğu topçu çıkmıyor yavÇIKMADI
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çoğu topçu çıkmıyor yavÇIKMADI
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hangi mevkide? Sol bek olmadı ortasaha olmadı stoper denemedim ama stoper oluyor muydu?
Süre yetmedi ama Alaba kabul ediliyor @Onur Kara
Adam stoper cünküHangi mevkide? Sol bek olmadı ortasaha olmadı stoper denemedim ama stoper oluyor muydu?
Avusturya milli takımında ilk başlarda hücuma dönük ortasaha idi. Uzun dönem sol bek oynadı. Ne ara stoper oldu yav. Ben bu Avrupa liglerini bırakalı çok olmuş. Gsden başka takım tanımıyorum adetaAdam stoper cünkü
Oyunun bu mekanizmasi biraz sacma olmus mesela bir oyuncu farkli mevkilerde oynuyorsa o mevkilere de yerlestirilmeli bence. Ayrica data havuzuna her oyuncu da eklenmemisAvusturya milli takımında ilk başlarda hücuma dönük ortasaha idi. Uzun dönem sol bek oynadı. Ne ara stoper oldu yav. Ben bu Avrupa liglerini bırakalı çok olmuş. Gsden başka takım tanımıyorum adeta
Evet biraz daha geliştirilmeli yoksa oyunu bırakan çok olur. Misal benOyunun bu mekanizmasi biraz sacma olmus mesela bir oyuncu farkli mevkilerde oynuyorsa o mevkilere de yerlestirilmeli bence. Ayrica data havuzuna her oyuncu da eklenmemis
Cok güzel kadro olmus