Futbol A Takımımızın COVID 19 Test Sonuçları Hakkında

Bu isin onlari bizi yok. Daha yeni Erzurumspor da kac tane cikmis.
Oyle tabi ama almanyada,diger ulkelerde de vaka var ve ligleri oynatacaklar.aha 1 gun sonra bundesliga basliyo,millet iddiaya sarmis hemen.herkesin saydigi ekonomik nedenlerden oturu mecbur oynanacak.dilerim artık giderek azalir vakalar.

Bundesliga takimlari lig iptal olursa lig nasil bitsin diye planlari bile yapmaya basladilar. Bence almanlar ligi vaka sayisi yükseldi diye 2-3 haftaya iptal ederse, biz ligi hic baslatmazsak sasirmam.

Bu besiktaslilar harbi gerizekalilar ya.
Ben bu kadar embesil sürüsü görmedim, 2 aydır tiyatro diye zırladılar kendilerinde çıkınca virüsün merkez üssü kendileriymis gibi takilmaları bunlara misilleme yapanlara karşı uyguladıkları zeytin yagı duruşları tam oturup tez yazma konusu.

Bu futbol takımlarının testleri gösteriyor ki demekki güney koredeki gibi rastgele test yapılsa kim bilir ülkemizde kaç vaka çıkacak.

Hoaaaydaaaaa. Gecmis olsun, her turlu gecmis olsun. Böyle giderse lig oynanmaz., Her vaka ciktiginda antremanlar iptal edilirse

En sağlıklı karar bu sene ligin Eylül sonrası döneme ertelenmesi.

Uluslararası organizasyonlar ise 1 yıl ara verilsin.

Gelecek sene duruma göre Şubat sonrası bu senenin devamı oynatılır. 1 sene pas.

Şuanda en mantıklı görünen ilk 4 takım arasında play-off oynatılması hemen 2-3 haftada ligleri bitirmek

ya kardeşim bu adamlar evinde değil mi nerde kapıyolar bu virüsü
Adam ekmek almaya gidiyor diyelim ya da alışveriş yapıyor. Virüs illa dışarda pervasızca gezen insanları bulacak diye bir şey yok ki. Gerekli ihtiyaçlarını görmek için çıkan insanlar da yanıyor bu yüzden.

Vaka sayısı Türkiye'de çok fazla ve buna rağmen gevşemeler başlamış ekonomi iflas ettiği için mecbur kalıyorlar

Turkiyede futbol süreci çok kötü yönetiliyor, almanya ortada yaptıkları , adamlar otel dışına bile çıkış yasak. Turkiyede kulüpler, federasyon ve futbolcular böyle davranırsa seneye de lig oynanmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vaka sayısı Türkiye'de çok fazla ve buna rağmen gevşemeler başlamış ekonomi iflas ettiği için mecbur kalıyorlar

türkiyeden kat kat fazla vaka ve ölüm sayısına sahip avrupanın tamamı ispanya italya almanya ingiltere

digerlerini saymıyorum,bunlar bile normallesmeye basladı hatta bize göre daha hızlı normallesme adımları attılar

üstelik ekonomileri bizden cok daha iyi devletler bunlar ama onlar bile tutuştular ekonomik olarak

türkiyeden kat kat fazla vaka ve ölüm sayısına sahip avrupanın tamamı ispanya italya almanya ingiltere

digerlerini saymıyorum,bunlar bile normallesmeye basladı hatta bize göre daha hızlı normallesme adımları attılar

üstelik ekonomileri bizden cok daha iyi devletler bunlar ama onlar bile tutuştular ekonomik olarak
Türkiye'de insanlar kurallara uymuyor

Lol hahvavqhahahhah

Turkiyede verilen verilere inananlar varmis. diger ulkelerden 14 gun sonra coronayi “tespit” eden ulke. Vardi biliniyordu ama aciklanmiyordu. Simdide gelip inanin demesinler

Ekonomiye gelince evet herkes etkilendi. Etkilenen avrupa ulkelerin cogu bunu kaldiracak vaziyetde. Turkiye degil xd

Supheliyim

en mantiklisi bu.hergun test yapilmaz arkadas,oyuncaga cevirdiler isi. Kampa girsinler tesislerde

Geri
Üst Alt