Futbol Arenası | TRT Spor

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
[media]https://www.youtube.com/watch?v=5snwuGmUiEY[/media]​

Sporseverleri ekran başına toplayacak olan Futbol Arenası muhteşem kadrosuyla yayına başlıyor.

Futbol programlarına yeni bir soluk geliyor.

Sporseverleri ekran başına toplayacak olan Futbol Arenası muhteşem kadrosuyla yayına başlıyor. Türk futbolunun en önemli isimleri bu programda buluşuyor. İşte Futbol Arenası’nın süper kadrosu; Milli Takım ve Beşiktaş’ın efsanesi, Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli yeteneklerden Sergen Yalçın. Ünlü spor yorumcusu, eski hakem, yorumlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken isim Erman Toroğlu. Ve ekranların sevilen spor adamı, usta televizyoncu, yorum ve sunumuyla futbol camiasının tanınan ismi Göktuğ Sevinçli.

Futbol Arenası bundan böyle her cumartesi, pazar ve pazartesi günleri Türkiye’yi ekran başına toplayacak. TRT Spor ekranlarında karşınıza gelecek olan Futbol Arenası, seviyeli yorumları ile futbola ışık tutacak. Maçların bitimiyle son dakika gelişmeleri çok özel yorumlar, haberler ve statlara canlı bağlantılar bu programda olacak.

Özel haberler ve konuklarıyla da gündem belirleyecek olan Futbol Arenası cumartesi, pazar ve pazartesi akşamları saat 22:30’da Türkiye’nin kanalı TRT Spor’da sizlerle buluşacak.

Haftada 3 gün olacakmış. Erman iyice şov yapar artık :)

iste bu

sergen erman sov yaparlar,bu program izlenir

erman sergene muz yediremez telegolü bırakmıyacaktı

Erman ve TRT ilginç olmuş, ilk 3-4 hafta efendi durur sonra tatlizlik çıkartır :D

-Tapatalk-

Erman da Sergen de dobra adamlar izlenir.Keşke Gökmen de olsaydı.

Maç özetlerini veren tek kanal trt.

Yorumcu olarak forumdan 2-3 kişi de çıkarsak yine izlenir.

Futbol ateşi mi alevi mi ne bir şey vardı Arif - Bünyo falan şakalar komiklikler yapıyorlardı ben o programı hiç izleyemezdim, fena itici gelirlerdi. Erman ile Sergen'in gideri var adamlar küfür ettirseler de izletiyorlar kendilerini.

Bu kadar salakça bir maç özeti verildiğini görmedim ilk yarıyı veriyor yorumluyor sonra maçı kesintisiz veriyoruz deyip tekrar ilkyarıdan başlayıp özeti verdi kesintisiz dediği özetin ilk yarısı bitti reklama girdi ardından 2. yarı verildi ana avrat düz gittim resmen !!!

Bu kadar salakça bir maç özeti verildiğini görmedim ilk yarıyı veriyor yorumluyor sonra maçı kesintisiz veriyoruz deyip tekrar ilkyarıdan başlayıp özeti verdi kesintisiz dediği özetin ilk yarısı bitti reklama girdi ardından 2. yarı verildi ana avrat düz gittim resmen !!!

Aynen ole serhat. Verdim veristirdim ve dayanamayip degistrdim kanali. Agir sacmalamislar. Insani kanser edercesine program yapiyolar.

ReReReRaRaRa

Valla bu program izlenir. Hele hele piyasada Beyaz Futbol gibi programların var olduğunu düşünürsek, izlenmeyi kesinlikle hakediyor. Kadro da müthiş.

Yalnız yukarda arkadaşın da belirttiği gibi, çok saçma bir özet yayınladılar. Umarım bir sonraki programlarda doğru dürüst kesintisiz özet verirler.

Derin futbol yerine bu programı izleyelim.

Hem göz hem de ruh sağlığı açısından daha faydalı.

izlenir

şuan en iyi spor programı

ama o keltoş beni ayar ediyor şu sunucu mu ne

sürekli bir kötüleme böyle salakça dikkat çekme çabası

Sergen bir - iki kez bozdu lafı değiştirmeye çalıştı ama nafile

ayrıca bu adam Beşiktaş lı heralde

sürekli övüyor

Geri
Üst Alt