Futbol Arenası | TRT Spor

Trt stadyum programinda Ersin Duzen diyor ki yeni Turkiye ye yeni futbol yakisirmis. Nasil ki her alanda dunya ya ornek isek futbolda da ornek olmaliymisiz ardinda da sayin cumhurbaskanimiz bla bla bla.

Birakin futbolu futbol programlarina bile siyaset sokuyorlar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu moderatörlerin alayı nedense beşiktaşlı oluyor

yayında sıkıntı mı var yoksa benim yayında mı sıkıntı?

bu programa bir Kaya giderdi aslında

Telegol gibi yasak da yok maçlar ile ilgili , gayet güzel program

forum + trt3 sekmesi açık şuan sarıyor :DD

Bu program izlenir demiştim ama yanılmışım. Görmemişin oğlu olmuş misali Erman Toroğlu üç gündür arka arkaya aynı görüntüleri izleyip, aynı yorumları yapıyor. Sergen'in zaten bir halt bildiği yok. Daha futbolcuların adını bile doğru dürüst bilmiyor.

Kısacası hayal kırklığı oldu benim için.

Bu program izlenir demiştim ama yanılmışım. Görmemişin oğlu olmuş misali Erman Toroğlu üç gündür arka arkaya aynı görüntüleri izleyip, aynı yorumları yapıyor. Sergen'in zaten bir halt bildiği yok. Daha futbolcuların adını bile doğru dürüst bilmiyor.

Kısacası hayal kırklığı oldu benim için.

Sonuna kadar katılıyorum.

Erman görüntüyü napıcaksa ne güzel sallıyordu şikecilere telegolde şimdi bünyamin gezer gibi görüntü yorumluyor

Gayet kaliteli program oluyor izlemenizi tavsiye ederim Erman dobra dobra konusuyor. Yayin süresi de gayet olumlu fazla uzatmadan bitiriyorlar programi.

Sergen yildizlari kiskanmayip biraz da iddiali konusmasa iyi yorumcu aslinda

Gecen sene Futbol Atesi'ni izliyordum.Bu sene de bu programi takip ediyorum.Goktug Sevincli'nin yerine Tunc Elibol olsaydi daha iyi olurdu bence.

Geri
Üst Alt