Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 1-0 Fas | Maç Sonucu | 29 Temmuz

Cevap: Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 0-0 Fas | 1.Y | 29 Temmuz

Kendi laflarını yemekten çok hoşlanmıyorsan , herşeye yorum getirmeyeceksin. Yoksa çok lafını yersin buda delikanlılığa sığmaz kendi lafını yemek ;)

Nasil herseye yorum getirmeyecekmisim? Forumda ozaman isin yok uyeligini sil.

Amrabatin basarili olmasini istiyorum sonucta kazanan Galayasaray olacak , ben veya baskasi degil.

Benim dedigim sadece okadar para etmeyecegidir. Simdiye kadar hicbirsey kanitlamamis bir oyuncuya €8,6 milyon verdik.

adamla ilerde ver kac yapicak adam yok dogru duzgun.

tek basina dolasip duruyor

benim en cok korktugum sey , hoca amrabati sag kanada hapetmesi, eger böyle birsey olursa, kötü olur.

amrabati sol aciga koyacaksin, ki tam performansini ortay akoyabilsin.

Geçen seneyi hatırlayın,Selçuk ilk maçlarda kötü oynuyor ve gol sevinçleri abartmıyor diye eleştiriliyordu.Yalan diyen varsa çıksın.İşte bizim böyle bir taraftar profilimiz var.

Bu arada Uruguay-B.Arap Emirlikleri maçını izleyin Suarez leş gibi oynamıştı.Oda kötü futbolcu(!)

Halit, adam kötü oynuyor diye kimse kesip atmiyorki. 1-2 mactan zaten karar verilmez ve zaten etrafindaki oyuncularda les (1-2 oyuncu haric). Ama iki gercek var:

1 - Amrabat kötü oynuyor

2 - 8.5 milyon etmez.

mac hangi kanaldan? el cezireler vermiyorlarda.

Geçen seneyi hatırlayın,Selçuk ilk maçlarda kötü oynuyor ve gol sevinçleri abartmıyor diye eleştiriliyordu.Yalan diyen varsa çıksın.İşte bizim böyle bir taraftar profilimiz var.

Bu arada Uruguay-B.Arap Emirlikleri maçını izleyin Suarez leş gibi oynamıştı.Oda kötü futbolcu(!)

yahu selcuk inani 10-15 hafta "trabzondakis elcuk inan degil, yetersiz" diyorlardi

simdi düsün amrabat ve burakin isi ne kadar zor :asd:

Halit, adam kötü oynuyor diye kimse kesip atmiyorki. 1-2 mactan zaten karar verilmez ve zaten etrafindaki oyuncularda les (1-2 oyuncu haric). Ama iki gercek var:

1 - Amrabat kötü oynuyor

2 - 8.5 milyon etmez.

Parçalıyla izlemeden karar vermem.

Amrabat gelsin bizde Hamit-Selçuk-Burak gibi adamlarla yan yana oynasın da ondan sonra görün performansını..Performansı kat kat artar bizde

benim en cok korktugum sey , hoca amrabati sag kanada hapetmesi, eger böyle birsey olursa, kötü olur.

bilader sagda Hamit yokmu ?

1 - Amrabat kötü oynuyor

2 - 8.5 milyon etmez.

Edip etmeyeceğini böyle anlayamayız kardeşim.Gelip bizde en az 10 maç oynayacak o zaman anlarız.Milli takım performanslarını göz önüne alırsak ben sana bir sürü klas futbolcu örneği veririm hepsi de kötü oynuyor milli takımda.

yahu selcuk inani 10-15 hafta "trabzondakis elcuk inan degil, yetersiz" diyorlardi

simdi düsün amrabat ve burakin isi ne kadar zor :asd:

Hatırlıyorsun değil mi Salman? Şaka gibiydi.

Amrabat sag kanat oyuncusu. Turkiyede sol kanat'da oynamaya basladi.

Amrabat gelsin bizde Hamit-Selçuk-Burak gibi adamlarla yan yana oynasın da ondan sonra görün performansını..Performansı kat kat artar bizde

falcaoyyu kolombiya milli takımında izlesen bişeye benzetmezsin. bu kim dersin. ben bu maçları kaale almıyorum. mahalle macı gibi oynanıyor maclar. gelsin bizde kendini kanıtlasın kimse laf edemez. kanıtlayamazsa eleştirilir bukadar basit.

Kötü oynayan adama iyimi diyelim.Derseniz 2 maçla belli olmaz anlarım.

Geri
Üst Alt