Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 1-0 Fas | Maç Sonucu | 29 Temmuz

Cevap: Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 0-0 Fas | 1.Y | 29 Temmuz

Bence Amrabat tamamen Galatasaray'a odaklanmış. Bir an önce bitsin derdinde. Fas Milli Takımı ile bizim takımımızı da aynı kefeye koymayın. Bireysel olarak hepsi iyi ama, takım olgusu denen bir şey yok.

Bana göre etmez. Oyuncunun degeri zaten hep sonradan artar. Bir oyuncu almak isterken o performasina göre para belirlersin yönetim olarak. Ve Amrabat 8.5 milyon etmez.

Amrabat bence de etmez bu parayı.Ama belki müthiş bir performans gösterecek ve verilen paraları bize unutturacak bunu bilemeyiz.

amrabatın mevkiisi nedir ne değildir

Berat sende sus bi allah askina, iki de bir aynisi diyip durma. Emin ol herkes biliyordur ve adamin forvet oynadigini görüyordur. Ama bir gercek var Amrabat kötü oynuyor. Forvet oynadigni bir kac kez yazdik burda, bizde anlam veremiyoruz.

Okan Derici'ye forvet diyen adam gelip bize mevki soruyor saka gibi!

Edip etmeyeceğini böyle anlayamayız kardeşim.Gelip bizde en az 10 maç oynayacak o zaman anlarız.Milli takım performanslarını göz önüne alırsak ben sana bir sürü klas futbolcu örneği veririm hepsi de kötü oynuyor milli takımda.

Bak aynisi bir kez daha yazacam Halit. Bir oyuncunun degeri (para) bir sonraki takimda artabilir. Ama sen bir oyuncu alirken, simdiki performasina göre para belirlersin. Ve Amrabat 8.5 milyon etmez. Bu kötü oyuncudur anlamina gelmez ki.

Edit: Ha biz Porto olsak keske, her oyuncuya 10-12 verirdik. Ama bizim durumumuz yoktur iste.

Bak aynisi bir kez daha yazacam Halit. Bir oyuncunun degeri (para) bir sonraki takimda artabilir. Ama sen bir oyuncu alirken, simdiki performasina göre para belirlersin. Ve Amrabat 8.5 milyon etmez. Bu kötü oyuncudur anlamina gelmez ki.

Edit: Ha biz Porto olsak keske, her oyuncuya 10-12 verirdik. Ama bizim durumumuz yoktur iste.

Ederini ben sana burdan söyleyemem kardeşim.8.5 eder mi bilmem ama bize geldikten sonra değeri katlanacağından eminim.

Fas bu maçı kazanamazsa eleniyor değil mi ? İspanya bunları yener..

Cevap: Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 0-0 Fas | 2.Yarı | 29 Temmuz

Amrabat lig icin belki yeterli olabilir. Ama biz Avrupa'da oynayacagiz.

adam sag kanat oyuncusu diye birsey yok, adam ilk olarak forvette baslaid zaten, sonr sag taraftada oynatildi, sonra sol taraftaya gecti ve görüldü ki en iyi oynadigi mevki sol taraf

Venlo'da sag kanat olarak oynadigi oyun sayesinde PSV'e transfer oldu. Orada oynadigi berbat oyun yuzunden Lens alindi sonrada sutlandi. Turkiye'de ne yapti, etti bilmiyorum, takip etmedim. Fakat Kayseride genelikle sol kanat olarak izledim.

Amrabatin bu sene 8.5 maliyetini karşılaması için en az 10 gol atması lazım.

Bizim Türkiye'nin de katılması için nasıl bir derece elde etmesi gerekiyor ?

Geri
Üst Alt