Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 1-0 Fas | Maç Sonucu | 29 Temmuz

Cevap: Futbol D Grubu 2.Maç | Japonya 0-0 Fas | 2.Yarı | 29 Temmuz

Amrabat sol kanat'tan cok iyi top tasidi.

sola gecince amrabat kendine geldi biraz

arkadaslar amrabatin performansini degerlendirirken.. oruc tuttugunu unutmayin

şut neydi öyle yaa

adam demek ki birsey bildigi icin konusuyormus, dolayisiyla atma diyen hepimizi kapagi takti

Salman ne kapak'i allah askina. Benim iddiam farkli. Ben gecen mac dediler yazdim canli yayinda.. Baska birsey demedimki. Yok mac günleri oruc fln olmaz demedimki.

Ne Kapak'i cocukmusun? Gecen mac tutmuyorlar dediler canli yayinda benimi sucum ? Hadi ikile. Kapak takacak cok cocuk vardir arka bahcede.

Agzini topla futbol cahili herseyi cok iyi biliyormus gibi. Senin kendi kaynagin nerde hani? Gecen mac anlatmis mis. Hadi ordan. Bende Eurosport'dan izledim macin basindan sonuna kadar spiker oyuncularin oruc tuttugunu soyledi arti mactan sonra doping kontrolu olmus oyuncular gece 2.30'dan itibaren bir sey yemediklerinden bahsediliyor benim verdigim kaynakta.

Salman ne kapak'i allah askina. Benim iddiam farkli. Ben gecen mac dediler yazdim canli yayinda.. Baska birsey demedimki. Yok mac günleri oruc fln olmaz demedimki.
Senin iddiana tukureyim ben. Burda beni bosu bosuna mactan uzaklastirdin yaziklar olsun. Sayende 2.yariya bakamadim dogru duzgun.

Agzini topla futbol cahili herseyi cok iyi biliyormus gibi. Senin kendi kaynagin nerde hani? Gecen mac anlatmis mis. Hadi ordan. Bende Eurosport'dan izledim macin basindan sonuna kadar spiker oyuncularin oruc tuttugunu soyledi arti mactan sonra doping kontrolu olmus oyuncular gece 2.30'dan itibaren bir sey yemediklerinden bahsediliyor benim verdigim kaynakta.

Hadi ikile uzman

Amrabat hiç fena oynamıyor doğrusu..

Amrabat Sola geçince yardırmaya başladı .

Bazı üyeler soyadlarına uygun davranışlar sergilemiyor .

Geri
Üst Alt