futbol disiplin talimatı 56. madde

-3 puan alabilirlermi
bu ortamda imkanı yok.

çünkü futbol adına yaşanmış kepazeliklerde TFF kafayı kuma gömdü 3 maymunu oynadı.

hep dedim.

HUM yumruk yedi - Ankaragücü küme düşürülmeliydi
İstanbul sahadan takım çekti - puan eksilmesi haricinde camia olarak ve başkanlarına ciddi yaptırım olmalıydı
Ali koç'un aylık toplantılardaki sözleri yüzünden ÇOK CİDDİ yaptırımlar olması gerekirdi
TS - FB maçında - Trabzon'a daha beter cezalar çıkmalıydı - fenerin futbolcuları top görmemeliydi 5 ay boyunca falan.

bunlar olmadıkça hiç bir şey olmaz.

şu disipline ve katılığa ve EŞİT MESAFEYE uğraşsa TFF kendi işini ÇOK KOLAYlaştıracak ve 2 adamın ağzına değil ülkeden takdir toplayacaktı.

Şimdi 3 kere oyunu durdurabiliyorsun diyelim 1. dakikada oyuncunun biri yada ikisi kendini yere attı hakem tabi durdurmadı oyunu bizde kenara atmadık hop yapıştırdık bir tane ilk oyuncuyu değiştirdiler, sonra santra yapıp biri daha attı kendini bu sefer kaleci diyelim oyun durmak zorunda mecbur hop değişiklik giren oyuncu da hadi diyelim yine kaleci sakatlandı bu işlem en fazla 5 dakika içinde 3 kere oyun durdurup değişiklik yapma ile olur.
Yada şöyle olacak 1. dakika 5 oyuncu değiştirecekler sonra zaten oyuncu değiştirme hakları yok kaleciler sırayla sakatım diyecek bunu da en fazla 3 kere yaparlar sonra oyuncular kaleye geçmeye çalışır.
Vallahi 18yaşında bebeler o atmosferde ne yapacağını şaşırıp sakatlık bahanesine giremeden 2 dakikada 3 tane gol yerler.

Şimdi 3 kere oyunu durdurabiliyorsun diyelim 1. dakikada oyuncunun biri yada ikisi kendini yere attı hakem tabi durdurmadı oyunu bizde kenara atmadık hop yapıştırdık bir tane ilk oyuncuyu değiştirdiler, sonra santra yapıp biri daha attı kendini bu sefer kaleci diyelim oyun durmak zorunda mecbur hop değişiklik giren oyuncu da hadi diyelim yine kaleci sakatlandı bu işlem en fazla 5 dakika içinde 3 kere oyun durdurup değişiklik yapma ile olur.
Yada şöyle olacak 1. dakika 5 oyuncu değiştirecekler sonra zaten oyuncu değiştirme hakları yok kaleciler sırayla sakatım diyecek bunu da en fazla 3 kere yaparlar sonra oyuncular kaleye geçmeye çalışır.
Vallahi 18yaşında bebeler o atmosferde ne yapacağını şaşırıp sakatlık bahanesine giremeden 2 dakikada 3 tane gol yerler.
Benim anladığım sakatlık olayına girmeden maksimum kırmızı kartla ya da yönetici kararı ile çekilecekler.

Benim anladığım sakatlık olayına girmeden maksimum kırmızı kartla ya da yönetici kararı ile çekilecekler.

Kırmızı kart mevzusu korkutuyor beni. Yalı çocuğu genç takım futbolcularına yılda kazandıkları paranın 50 katını bizim futbolcuları sakatlasınlar diye teklif etmiştir.

Gençliğe güzel örnek olacak fb bugün

Ndombele falan oynayacak tahminen istedikleri sakatlık bahanesi olur direkt zaten

Kırmızı kart mevzusu korkutuyor beni. Yalı çocuğu genç takım futbolcularına yılda kazandıkları paranın 50 katını bizim futbolcuları sakatlasınlar diye teklif etmiştir.
Sakatlık üzerinden kırmızı değil de ben daha çok bilerek elle müdahele, hakemi protesto vb gibi durumlarla kırmızı alırlar diyorum. O çocuklar böyle bir maça psikolojik olarak hiç hazır değilken birilerini sakatlamaya çalışırlarsa futbolculuk hayatları başlamadan biter.
kırmızıya girişemezler bence
Başka türlü çekilmezler

A.Y.K adlı şahıs şimdi utanmadan açıkça 18-19 yaşındaki genç yetişkinlere sahtekarlık yaptıracak ve sakatlık numarası yaptırarak sahadan mı çektirecek gerçekten? Ve türk basını bu istismarının üzerine gitmeyecek ve ayıplamayacak öyle mi? Bu insanlar hayatı boyunca bu olayın vebali çekecekler. Bildiğin bu hareket istismardır daha ne kadar alçalacak bu A.Y.K adlı şahıs.

A.Y.K adlı şahıs şimdi utanmadan açıkça 18-19 yaşındaki genç yetişkinlere sahtekarlık yaptıracak ve sakatlık numarası yaptırarak sahadan mı çektirecek gerçekten? Ve türk basını bu istismarının üzerine gitmeyecek ve ayıplamayacak öyle mi? Bu insanlar hayatı boyunca bu olayın vebali çekecekler. Bildiğin bu hareket istismardır daha ne kadar alçalacak bu A.Y.K adlı şahıs.
Halkın içinde hayatı boyunca bulunmayan, halkı bilmeyen bir adam için bunun sınırı yok. Ne dersem o oluyor diye gururlanıyor bile olabilir.

9 kişi ile gelip çıkacaklar 3 kişi sakatım diyecek plan bu diyorlar.

O çocuklarda onu yapacak yürek yok. Döverler bunlari

Hiçbiri uygulanmaz, 200 bin lira para cezası keserler, olur biter.

A takimi ile cikmazlarsa anladigim kadar her farkli cözüm puan silmeye gidiyor, tff bunu uygulamasa Fifa ya dahil her yere TFF sikayet ederdim , yetkisini kötü kullanmaktan.

Bu 3 puan silme olayının sonuna kadar üstüne gitmeliyiz yok öyle dünya hem sahadan korkup kaçacaksın hem de puan silme diyeceksin.

Oyuncu değişiklik ve sakatlık olayına girecekler sahada 6 kişi bırakmaları amaçlanacak bence 5-6 dakika zaman alır yani oyun oynanacak demek bu aksi takdirde takım çekerlerse -3 puan demek bu

Geri
Üst Alt