- 23 Temmuz 2009
- 16.403
- 1.149
- 1.778
Bayan arkadaslarimiz var burada lütfen saygili olalim ve konuyu dagitmayalim.
Raporlar degerlendirilecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydaaaaaaa
BI bayan güzel bi erkek görür ise, niye güzel bulmasin o erkeyi. Aynisi Erkekler icin de gecerli Ayrica "sulanmak" bence okadar kötü bi kelime degil. Burda mizah ve saka karisik ile yazisiyoruz.
ben simdi "Seda bu resimdeki Model Erkekleri" güzel buldu dedim. Bunda bukadar trip aticak ne var?
GüzeleBakmakSevaptir#
O "sulanmak" kelimesi seni okadar kirdi ise, özür dilerim.
Raporumuda ilettim. En azından nickname kullanmadan özgürce futbol ve futbol dışı şeyler konuşabilceğim biyer bulduğumu sanıyordum. Ama burdada muhabbet belaltı.
Takipçisi olmak durumundayım bu konunun. Yetkili arkadaşlarda umarım annesi ve kardeşi olduklarını hatırlarlar.
ya bırak sulanma eylemin hangi anlamda kullandıgını berat bile anlamıştır
O senin kafandaki fantazisi.
Ben kötü veya kirici bi istek ile yazmadim.
Burda yine türk milletin(bazileri) bazi seyleri icin , Avrupa'da normal olan seyler icin , hazir olmadi anlasiliyor.
Kültürel ve Mizah farki var herhalde.
Kim ne derse desin, Seda nin atdi trip/sIkayet bence orantisiz.
Bayan arkadaslarimiz var burada lütfen saygili olalim ve konuyu dagitmayalim.
niye editliyorsunuz ksardesim yazdigimi?
niye editliyorsunuz kardesim yazdigimi?haksiz olan birseyler mi yazdim?
Orada yazilanin bilinmemesi icin kardesim. Seda Hanimin yazdigi o seyide editledik cünkü haklisiniz irkciliga giriyor.![]()
)))))) benmde taytm var
Orada yazilanin bilinmemesi icin kardesim. Seda Hanimin yazdigi o seyide editledik cünkü haklisiniz irkciliga giriyor.![]()
ben estonya türkiye maçında başarılar estonya yazan arkadaşa ermenimisin dedim diye 13 gün ırkçılıktan banlandım kimse o cezayı veren arkadaş selamımı ileteyim bu vesileyle
13 azmış
git depoyu fulle sen reis
Konu don lastiği gibi ordan oraya esniyor![]()