Futbolcu İdmana Pembe Taytla Çıktı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayan arkadaslarimiz var burada lütfen saygili olalim ve konuyu dagitmayalim.

Raporlar degerlendirilecektir.

Haydaaaaaaa

BI bayan güzel bi erkek görür ise, niye güzel bulmasin o erkeyi. Aynisi Erkekler icin de gecerli Ayrica "sulanmak" bence okadar kötü bi kelime degil. Burda mizah ve saka karisik ile yazisiyoruz.

ben simdi "Seda bu resimdeki Model Erkekleri" güzel buldu dedim. Bunda bukadar trip aticak ne var?

GüzeleBakmakSevaptir#

O "sulanmak" kelimesi seni okadar kirdi ise, özür dilerim.

ya bırak sulanma eylemin hangi anlamda kullandıgını berat bile anlamıştır

Raporumuda ilettim. En azından nickname kullanmadan özgürce futbol ve futbol dışı şeyler konuşabilceğim biyer bulduğumu sanıyordum. Ama burdada muhabbet belaltı.

Takipçisi olmak durumundayım bu konunun. Yetkili arkadaşlarda umarım annesi ve kardeşi olduklarını hatırlarlar.

mrb nasilsiniz seda hanim iyi geceler

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SA. Ünal aysal diktatörlüğü geldi artık.

Herkes kendine çeki düzen versin. Yoksa kendinize başka takım bulmak zorunda kalırsınız. Kovariz sizi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya bırak sulanma eylemin hangi anlamda kullandıgını berat bile anlamıştır

O senin kafandaki fantazisi.

Ben kötü veya kirici bi istek ile yazmadim.

Burda yine türk milletin(bazileri) bazi seyleri icin , Avrupa'da normal olan seyler icin , hazir olmadi anlasiliyor.

Kültürel ve Mizah farki var herhalde.

Kim ne derse desin, Seda nin atdi trip/sIkayet bence orantisiz.

O senin kafandaki fantazisi.

Ben kötü veya kirici bi istek ile yazmadim.

Burda yine türk milletin(bazileri) bazi seyleri icin , Avrupa'da normal olan seyler icin , hazir olmadi anlasiliyor.

Kültürel ve Mizah farki var herhalde.

Kim ne derse desin, Seda nin atdi trip/sIkayet bence orantisiz.

ya hadi gece gece dönme etrafta bilioz. güzel mizah olabilir ama ayıp.

evet türkiye buna hazır degil nede sana

ayrıca yeni daha depoyu boşalttım o yüzden fantazileme kısmında yanlış. sedanın sulanmasını fantazilicek modda degilim.

buda böyledir

sanki ben kafama göre yazdim.

O rahatsiz olan bayan yazmadimi resimlerin altina "mesaj verircesine" .. ,,yapmayin aksam aksam"

Sanki direk ona laf atdim. Sadece durum degerlenidrmesi misali " A, B yi cok sevdi" diye endirekt yazdim.

ama da abartdiniz.

* neyse daha da yazmicam. Modlar gerekli bulursa ceza'yi kesin.

Orada yazilanin bilinmemesi icin kardesim. Seda Hanimin yazdigi o seyide editledik cünkü haklisiniz irkciliga giriyor. :)

ben estonya türkiye maçında başarılar estonya yazan arkadaşa ermenimisin dedim diye 13 gün ırkçılıktan banlandım kimse o cezayı veren arkadaş selamımı ileteyim bu vesileyle

Ayrim falan yapildigi yok arkadaslar cezalar kurallara göre veriliyor.

Hak eden arkadaslar cezalarini alacak, daha fazla bölmeye gerek yok bence konuyu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt