Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.981
- 5.113
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müzik evrenseldir - niye illa yerli/yabancı ayırımı yapmaktasın Memo Memosson?yav su forumun ejnebi muzik aski beni olduruyor
Türkçe müzik bitmesin istiyorum sadeceMüzik evrenseldir - niye illa yerli/yabancı ayırımı yapmaktasın Memo Memosson?
Kaliteli bestekarlardan hav hav hav hava duserse yapacak bir sey yokTürkçe müzik bitmesin istiyorum sadece
En son ki şarkı yarışmasına baktım orda da yabancı şarkıların çoğu 10-15 yıl önce çıkmış şarkılar, günümüz yerli şarkıları kötü ama mükemmel Türkçe şarkılar var geçmişte çıkan.Kaliteli bestekarlardan hav hav hav hava duserse yapacak bir sey yok
o yüzden o yarışma konseptsiz olmamalı şahsi görüşüm - bahsettiğin şey biraz da zevk meselesi ya da büyürken kulak neye alışmışsa onu seviyorsun.En son ki şarkı yarışmasına baktım orda da yabancı şarkıların çoğu 10-15 yıl önce çıkmış şarkılar, günümüz yerli şarkıları kötü ama mükemmel Türkçe şarkılar var geçmişte çıkan.
nerelerdeydin heis hoşgeldin
FA cup zaferini kutlarım.