Futbolcu Olsaydınız Saç Ektirdikten Sonra Topa Kafa Vurur muydunuz?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Aboubakar’ın üstüne gereksiz gidildiğini düşünüyorum bence İstanbul gibi bir saç ekim başkenti varken Paris’te saç ektirmesi daha büyük suç

Vuramazsin ki zaten. Geçen denk geldim berberde birine. 15 gün geçmiş kafa kan revan içindeydi. İğnelerin acısını bilseydim yaptırmazdım diye hayiflaniyordu

Vallaha saç ektiren arkadaşlarım var bırak bir cisime kafa vurmayı, rüzgar esse rüzgara isyan edip kendilerini savunmaya alıyorlar.

göğüs kıllarından alınıp kafaya monte edilmiş tüylerden dolayı kadayıfa dönmüş bir kafayla hava topuna çıkıp birde kafa vuruşu yapma ahmaklığını yapacak kadar enayi bir insan olacağını düşünmüyorum!!

O değil ben komple lazerliyim kıl tüy yok vücudumda ara ara saçları dökersem ne bok yicem lan ektiremicemde diye yusuf geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O değil ben komple lazerliyim kıl tüy yok vücudumda ara ara saçları dökersem ne bok yicem lan ektiremicemde diye yusuf geliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Göğüs ve vücut kıllarını tepeye ekiyorlar ztn tutup tutmadığı da supheli. Ense kulak üstü saglamsa ordan alıp ekerler yetmezse sakallardan alirlar

Geri
Üst Alt