Futbolcu Rakibin Tekmesi ile Öldü

Mert Sağlam

Yeni Üye
Endonezyada kalecinin tekmesi ile oyuncu ölmüş. Kaleci kasti yapıyo gibi geldi bana ama...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=U01nYywQ7Dg[/media]

kaleci bilerek yapmiyor ama yinede 5-10 yil hapis cezasi verilmeli

cezasiz kalmak isitiyorsa kaleci, tupcu ve RTE tlf acsin onu kurtarirlar belki

Niye herkes hakeme koşuyor ki?Adam can çekişirken?Tekmeyle adam öldürmek de ilginçmiş bu arada.Kaleci sağlam uzakfdoğu sporlarına çalışmış.Güvenilirliği kesin mi haberin?

İç kanamadan ölmüş. Toprağı bol olsun.

N5

Niye herkes hakeme koşuyor ki?Adam can çekişirken?Tekmeyle adam öldürmek de ilginçmiş bu arada.Kaleci sağlam uzakfdoğu sporlarına çalışmış.Güvenilirliği kesin mi haberin?

Bağırsaklarında ciddi hasar oluşmuş, iç kanama varmış üstelik. Geç farketmişler, yani hastaneye çok geç kaldırılmış..

Kasıt var sanki.

Tapatalk

Meslekten men. Doogruu hapse.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabiki kasit var yahu. Kasit olmasa o tekmenin rakibin karin bölgesinde ne isi var üstelik top yerdeyken?!

Bu kaleciye ömür boyu hapis vereceksencinayetten.

İnsan hayati bu kadar ucuz iste.

Mekanı cennet olsun

Üstteki ayak gelseydi belki kasıt var denilebilirdi ama alttaki ayak geliyor adama. Bence kasıt yok. Pozisyon ofsayt mı diye bakmak lazım bir de..

Edit: Üsttekiymiş pardon, ben yanlış görmüşüm. Bilemedim kasıt var mı yok mu..

valla hocam bence kesinlikle bilerek yapıyo.tabiki amacı öldürmek değil ama top nerde adamın ayağı nerde...

katiliyorum sana kardesim

bende oyle diyorum, amac bilerek degil ama girisi bilerek oldugu icin ondan hapiz yatmasi lazim

Futbolcular sinirlerine hakim olmali, ve kontrolsuz dalislara dikkatli olmalari lazim

Zenitli Alex Witselin adamin ayagini ikiye boldugu maci izledinmi? bence o daha cok kotu ve bilerek yapilmisti ama ceza almadi Alex Witsel

Hapis e girmeli net

Sarı lacivert forma altında oynasaydı ceza gündeme bile getirilmezdi.

Mekanı cennet olsun

Bunu da anlamıyorum , belki lafın gelişine yazıyorsunuz ama internette hiç tanımadığımız birine böyle dilekte bulunmak saçma değil mi .

he diyeceksin ki bu beni ilgilendirir birşey demem ama sosyal medya bazı şeyleri çok değersizleştiriyor bence.

Futbolcuya yazık olmuş bence kaleci yargılanmalı.

Bunu da anlamıyorum , belki lafın gelişine yazıyorsunuz ama internette hiç tanımadığımız birine böyle dilekte bulunmak saçma değil mi .

he diyeceksin ki bu beni ilgilendirir birşey demem ama sosyal medya bazı şeyleri çok değersizleştiriyor bence.

Futbolcuya yazık olmuş bence kaleci yargılanmalı.

Haklısın gebersin renktaş

Geri
Üst Alt