Futbolcular Hakkında Linç Yiyebileceğiniz Bir Yorum Paylaşın

Hagi mi alex mi? Tabi ki alex… Hagi yi donunda sallar.

Tam antu kafası :)

her sene bir türk oyuncu bulup kafayı takan ve yerli yersiz eleştiren, bilhassa kerem aktürkoğlu'na takan tayfaya çok pis dalasım var...

bayılırım böyle konulara tebrikler @Mehmet Mehmetoglu

bize azar yemeden gerçekleri dile getirme fırsatı vermiş oldu..

nereden başlasam ki ?

- Dursun Özbek yönetimini beğenmiyorum bence değişmeli.
- İcardi ve Gabriel Sara, Barış Alper bu yaz satılmalı diyorum.
- Morata kalmalı

Icardi yazin gitmeli
Osimheni satin alamayip, maddi olarak daha mantikli ama ondan kötü forvet alirsak fazla mutsuz olmam. O kisi + Morata ligi rahat götürür

a.kerim bardakçı'nın 3 şampiyonluktaki katkısı > selçuk inan'ın 5 şampiyonluktaki katkısı

foruma geri geldigini hemen belli ediyor ha, bir 6 ay daha kaybolsa fena olmaz gibi.

1. Linçlik mi değil mi bilmiyorum ama Yusuf Demir yeterince şans bulamadı. Eğer ona şans verilirse, gelecek sezonun çıkış yapan oyuncusu olabilir.

2. Şampiyonlar Ligi için Yunus Akgün ve Barış Alper’den daha iyi bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var.

3. Frankowski ve Jelert gibi oyuncular satılırsa, gelecek sezonda Sallai yine bek olarak değerlendirilmeli.

Arda turan ve Selçuk inan gibi eski oyuncularımızın samimiyetine inanmıyorum melo bir çoğundan daha Galatasaraylı

Geçen sezon Erdem Timur'un getirdiği oyuncuları iyi temizledik, onlara rağmen şampiyon olmuştuk.(Zaha, Ziyech, tete, Ndonbele, Viniscus, Aurer, Köhn, Angelino, Demirbay...)

Bu sene de Hatipoğlu benzer role savundu (Cuesta,Jelert vs.) ama Okan Hocam yine kazanacak inş.

Geri
Üst Alt